又一傑作

程程:你部電話而家係我手上...哈哈哈
夠彊就黎攞返

我: 饒命呀,程程大人

nixie 2012-1-10 03:30:06 AM
程程: 我要打比我d fd!
lukyee86111 2012-1-10 12:03:37 PM
nixie 發表於 2012-1-10 03:30 AM
程程: 我要打比我d fd!

上次佢咬我部舊電話tim la
nixie 2012-1-10 03:46:14 PM
lukyee86111 發表於 2012-1-10 12:03 PM
上次佢咬我部舊電話tim la

佢應該一個大屁股坐爆你部電話先岩...  等你部新電話又變成另1部舊電話
lukyee86111 2012-1-10 03:54:44 PM
nixie 發表於 2012-1-10 03:46 PM
佢應該一個大屁股坐爆你部電話先岩...  等你部新電話又變成另1部舊電話 ...

我唔擔心佢個屁股
反而擔心佢出爪 ....

坐爆我部電話 ... 你比$錢再買呀
nixie 2012-1-10 03:58:05 PM
lukyee86111 發表於 2012-1-10 03:54 PM
我唔擔心佢個屁股
反而擔心佢出爪 ....

你叫程程咬住個兜 行出街 坐係到  自然就有$$收
霸王栗 2012-1-10 05:09:50 PM
程程同栗子生得好似 哈哈哈!!
lukyee86111 2012-1-10 05:31:29 PM
nixie 發表於 2012-1-10 03:58 PM
你叫程程咬住個兜 行出街 坐係到  自然就有$$收

你間接教我虐待兔仔

你死啦
lukyee86111 2012-1-10 05:34:10 PM
霸王栗 發表於 2012-1-10 05:09 PM
程程同栗子生得好似 哈哈哈!!

係呀係呀...

我都覺左好耐

栗子是男or女? 幾大呀

佢同程程個樣一樣inch inch 共
霸王栗 2012-1-10 08:59:30 PM
栗子係女咖!! 真係... 見到程程個樣我O 左, 好難得見到有兔仔同我豬栗一樣都係黑頭鼻咖><
我以前見過有D都好似 栗子同程程,,哈!! 不過個鼻係白色既 吹脹~~
lukyee86111 2012-1-10 11:07:19 PM
霸王栗 發表於 2012-1-10 08:59 PM
栗子係女咖!! 真係... 見到程程個樣我O 左, 好難得見到有兔仔同我豬栗一樣都係黑頭鼻咖><
我以前見過有D都 ...

我程程細個金毛架
而家大左D色唔同左

仲有個NOSE變左黑色...

可能栗子同程程係親戚黎架 !!!

你係邊度買栗子?!
霸王栗 2012-1-11 05:48:07 PM
lukyee86111 發表於 2012-1-10 11:07 PM
我程程細個金毛架
而家大左D色唔同左

栗子細個都金金地啦 , 不過大個左就真係吾同左色啦  同程程一樣都係深色左
同埋栗子係由細到大都係黑頭鼻=p
我覺得程程比栗子深色D 有少少啡啡地色咁

我問我係邊到買栗子?  I love rabbit 囉 mk個間 ,咁程程呢?
lukyee86111 2012-1-11 07:37:51 PM
霸王栗 發表於 2012-1-11 05:48 PM
栗子細個都金金地啦 , 不過大個左就真係吾同左色啦  同程程一樣都係深色左
同埋栗子係由細到大都係黑頭 ...

程程係MK 紅蘿蔔買
即係I LOVE RABBIT 對面
霸王栗 2012-1-12 05:36:50 PM
lukyee86111 發表於 2012-1-11 07:37 PM
程程係MK 紅蘿蔔買
即係I LOVE RABBIT 對面

woo 同一個鄉下bor
lukyee86111 2012-1-12 05:37:36 PM
霸王栗 發表於 2012-1-12 05:36 PM
woo 同一個鄉下bor

我pm左你

快速發帖