岩岩過去左既星期六....帶左我隻ManMan豬去做手術...
10點30左右岩岩去到醫院個時....Man豬勁緊張....縮埋一邊...
跟住Dr. Ma幫ManMan做身體檢查....UM...健健康康^___^"
然後我就擺底左ManMan....
直至下午2點..收到Dr. Ma打黎...~ Man豬做完手術...醒返..唔洗擔心...
我先放下心頭大石...!_!"
不過Man豬個樣就好累好累.....
又怕佢唔肯食草.....不過好彩都食...^_^
果然係我隻為食豬~.....
然後返到屋企...Man豬都Keep住有食草.....
但D乾糧就第2日晏就先見Man豬開始食返.....
作為兔奴.......見到佢肯食草...又平平安安咁做左個手術....個心都舒服哂~~~
不過Man豬同其他兔兔都係一樣....好僧個頭罩....
想盡不同辦法去拆左個頭罩....不過佢都係失敗左...HAHAHA~~^_^"!
wesky 2012-1-16 02:49:30 PM
肯食草就好啦 ^^
你隻兔兔識去廁所未啊, 識既話可以拆左塊底板, 對腳仔唔太好
yingxbb 2012-1-16 02:58:47 PM
wesky 發表於 2012-1-16 02:49 PM
肯食草就好啦 ^^
你隻兔兔識去廁所未啊, 識既話可以拆左塊底板, 對腳仔唔太好 ...

@@~個個係手提籠黎ga....
護士都有同我講過ar....~~~但ManMan教極都唔識ALL屎屎....
尿尿就80%係廁所去架啦.....我會買D墊舖一舖籠底....^^"
wesky 2012-1-16 03:19:03 PM
係喎, 哈哈
識去廁所尿尿好叻架啦
屎屎差少少無所謂啦, 得閒掃下就得
nixie 2012-1-16 03:54:04 PM
睇佢個樣都覺得好累>0<
小黑與我 2012-1-16 05:57:33 PM
man 豬而家點呀, 係咪食野一切都正常啦?
我的小黑上星期四都做左絕育, 不過佢個頭太細啦
個頭罩fing兩fing就成個飛出來, 我見佢無搞個傷口, 就由佢唔戴了....
yingxbb 2012-1-16 05:58:06 PM
wesky 發表於 2012-1-16 03:19 PM
係喎, 哈哈
識去廁所尿尿好叻架啦
屎屎差少少無所謂啦, 得閒掃下就得  ...

MAN仔D屎蛋...真係多到....HAHAHAH~!
多到笑....HAHA!!!
OK GA~~我會幫佢個籠改做一下...^_^!!
yingxbb 2012-1-16 05:59:46 PM
nixie 發表於 2012-1-16 03:54 PM
睇佢個樣都覺得好累>0<

係ar...個晚佢真係好累ar....
抱起佢...諗住餵佢食草粉...但準備個時..佢好快訓著了.....
成日軟哂....
個一下..真係嚇死我...以為咩事!_!
yingxbb 2012-1-16 06:01:41 PM
小黑與我 發表於 2012-1-16 05:57 PM
man 豬而家點呀, 係咪食野一切都正常啦?
我的小黑上星期四都做左絕育, 不過佢個頭太細啦
...

係ar~~~食野一切正常啦....~你隻小黑呢?? ok嗎??
Man仔點Fing都整唔甩= ="...個頭罩我諗佢真係好僧..好唔鍾意....
不停咁諗住整開佢...結果都係失敗...HAHA~~~
小黑與我 2012-1-16 06:04:15 PM
yingxbb 發表於 2012-1-16 06:01 PM
係ar~~~食野一切正常啦....~你隻小黑呢?? ok嗎??
Man仔點Fing都整唔甩= ="...個頭罩我諗佢真係好僧..好唔 ...

小黑手術後第二日已經無乜事肯食返野了~~
我諗D 兔仔都係勁憎個頭罩,,我見佢fing 甩之後仲狂咬黎洩憤
yingxbb 2012-1-16 06:25:51 PM
小黑與我 發表於 2012-1-16 06:04 PM
小黑手術後第二日已經無乜事肯食返野了~~
我諗D 兔仔都係勁憎個頭罩,,我見佢fing 甩之後仲狂咬黎 ...

小黑叻叻~~^___^""
係啦~應該係啦~"
我見佢FING唔甩...但我除出黎睇...有D位已經比佢抓花哂...-0-
nixie 2012-1-16 06:29:25 PM
yingxbb 發表於 2012-1-16 05:59 PM
係ar...個晚佢真係好累ar....
抱起佢...諗住餵佢食草粉...但準備個時..佢好快訓著了.....
成日軟哂....

oh  咁真係要比兔兔靜靜地訓耐d><
yingxbb 2012-1-17 09:30:50 AM
nixie 發表於 2012-1-16 06:29 PM
oh  咁真係要比兔兔靜靜地訓耐d>

係ar~~~~
不過而家生猛哂啦.....~~
幫佢除左頭罩啦.....跟住就係咁發脾氣-,-...hahaha""
而家冇事lu~~

快速發帖