1P 幣
PICO 仔今日突然離開左我。
今日PICO 係個籠度突然"啪"一聲,訓左係到,唔識郁。
我即刻打的去診所已經救唔到。
雖然醫生都唔知PICO既死因,
但都係我照顧唔好,我唔係個好主人。
希望各位兔爸兔媽,更錫你地既兔兔,
準備想養既,要諗清楚,你有能力養,唔代表會比到幸福兔兔。
兔兔有咩頭暈身興,你會唔會即刻注意到,比到最適當既治療佢。
養得唔到,佢死左,喊已經太遲,你傷心,但佢條命就係你手上無左(我就係人板)。

PICO,對唔住,我唔係好主人,但我永遠都愛你PICO
wesky 2012-1-17 01:01:02 AM
Rest in peace Pico...
不要太自責
cilibunny 2012-1-17 06:22:18 AM
rip pico...
pico爸你都唔好咁自責啦 /_\
smallsuishan 2012-1-17 08:44:07 AM
不要太自責,
RIP
Pico爸 2012-1-17 04:36:33 PM
唔係我,佢唔會咁短命。
wesky 2012-1-17 04:59:29 PM
無人想既...

身後事都處理好了嗎?
yingxbb 2012-1-17 06:16:42 PM
take care...
唔好咁樣啦....PICO唔會想見到你咁...~
小黑與我 2012-1-17 07:30:43 PM 來自手機
Pico RIP..你自己都要保重啊,不要太傷心><
Pico爸 2012-1-18 02:20:43 AM
多謝你地,PICO 身後事已經搞掂
poorguy22 2012-1-18 04:05:23 PM
果下拍一聲真係好詭異........
我都成日見隻野跳出跳入.....
照計無咁易出事嫁......
我隻野自殘由疏化跳落地背向天都係咁.......

anyway.......keep住d野先啦.....收拾好心情. 緣份到佢會安排個新朋友比你
lammfy 2012-1-18 06:28:46 PM
RIP
Elyseee 2012-1-19 04:22:33 PM
都過左去啦...就算傷心都改不變他離開這個事實...
如果你真的是愛他,應該從錯誤中學習
PICO先開心...TAKE CARE~

快速發帖