你有冇因為養兔而同屋企人嘈交?因咩事呢?
總會中幾樣既, 如果揀其它, 請留言註明啦~
多選投票: ( 最多可選 10 項 ), 共有 38 人參與投票
4.50% (5)
12.61% (14)
8.11% (9)
0.00% (0)
9.91% (11)
9.01% (10)
4.50% (5)
10.81% (12)
17.12% (19)
5.41% (6)
0.90% (1)
1.80% (2)
6.31% (7)
9.01% (10)
您所在的用戶組沒有投票權限
MIA 2013-5-9 01:51:38 PM
- 間中嘈下
-周圍屎屎
-亂咁小便
-一箱草好鬼貴
- 睇醫生貴過睇人
-咬斷晒啲電線/叉電線/上網線
我男友家人知我唔中意小朋友,我無諗住生bb
只係想養小動物!佢媽咪就話你令原養動物都唔肯養人,都唔明我諗乜
LouisaIvy 2013-5-9 07:09:02 PM
兔爸投訴兔兔D毛周圍飛

為「甩毛」e e 哦哦
y22f 2013-5-10 02:27:12 AM
我成日同家人嘈,最越有大單野
就是我的兔,追人腳咬,哇,係咬人喎!!!追人咬喎
幾禁可愛,家人都接受唔到
要我帶佢一齊離開
mimkey5566 2013-5-10 03:32:42 PM
間中嘈

一箱草好鬼貴   
睇醫生貴過睇人   
成日咬斷晒啲電線/叉電線/上網線   
投訴我鍚隻兔多過鍚屋企人   

canmo 2013-7-3 01:08:57 PM
我個情況應該比較特別, 阿爸太寵兔兔成日都比零食佢食......
regular到就黎變正餐......
問題係佢成日當兔兔係人, 覺得水果係對佢有益的
定係我太嚴呢.....

教命
yancyan520 2013-8-22 04:03:25 PM
八妹 咬爛狙張梳化..咬爛左買左唔夠兩日既羽擁
太多佢既野 霸佔左廳既空間
ching` 2013-8-22 05:43:38 PM
OK LA 其實之前有隻兔兔~不過佢走左後就冇得到MAMA 同意就帶另一隻番泥(當然係隔左段時間)。 果陣MAMA 唔係咁鐘意,好少摸佢~成日話佢污糟~不過我諗係MAMA唔多鐘意小動物 XD 因為佢成日甩毛啊果D XD

雖然豆釘比之前隻兔兔百厭,乜都咬。 但每次同爸爸講咩電線又斷左..佢就:唉... 之後默默地整番好XD 佢話都冇計...買左佢番泥就要照顧佢,佢天性係咁所以唔怪得佢,自己收好D就算.....XD 反而次次嘈親都係: 你放佢出泥行下LA,乜你呢個AR MA 咁衰GA,又唔比棻人地食!...........

快速發帖