你有冇因為養兔而同屋企人嘈交?因咩事呢?
總會中幾樣既, 如果揀其它, 請留言註明啦~
多選投票: ( 最多可選 10 項 ), 共有 38 人參與投票
4.50% (5)
12.61% (14)
8.11% (9)
0.00% (0)
9.91% (11)
9.01% (10)
4.50% (5)
10.81% (12)
17.12% (19)
5.41% (6)
0.90% (1)
1.80% (2)
6.31% (7)
9.01% (10)
您所在的用戶組沒有投票權限
wesky 2012-1-18 08:54:35 PM
5.  周圍屎屎       
7.  一箱草好鬼貴       
8.  睇醫生貴過睇人(無至少五百蚊唔駛走出診所..)
9.  成日咬斷晒啲電線/叉電線/上網線        (話說今日天成條上網線斷開左.....)
11.  用好多錢買相機影兔兔       
Carman 2012-1-19 12:17:41 AM

9.  成日咬斷晒啲電線/叉電線/上網線 (以前成日嘈,依家用左圍欄就解決哂)
14.  其它 (咬爛床單,枕頭套)
              (換毛個陣飛到成屋毛, 要日日洗風扇扇葉)
cilibunny 2012-1-19 06:37:30 AM
以前同堅企人一齊住時...
6.  亂咁小便  (只係擔心會亂咁小便)
8.  睇醫生貴過睇人
9.  成日咬斷晒啲電線/叉電線/上網線

e家自己住, 想點就點冇人話~~~~~
Elyseee 2012-1-19 05:12:33 PM
除左屋企人外,男朋友,朋友都會話~~~
有時比佢地見到我搬草,就比人話抵你死,之後就blablabla咁話~~
有時因為佢地病,擔心到哭,又比人話何苦呢~

總之咩都比人話,已經慣左~~~
poorguy22 2012-1-20 01:56:44 AM
其實初頭佢地兩老話有陣味.....我又真係唔覺....要有都係草果d味.....
之後佢成日跳上 窗台咬我老豆某幾盆盆裁......
不過佢又無鬧......佢有成9盆都迫爆左個窗台....咬瓜左佢2盆....同埋有盆富貴竹個衰仔咬斷左佢成支.....
好似人地鋸樹咁跌左落黎....哈哈.......
而家唯有將佢會咬果d 搬去高d地方.....
都係呢d啦...
wesky 2012-1-20 08:35:31 AM
poorguy22 發表於 2012-1-20 01:56 AM
其實初頭佢地兩老話有陣味.....我又真係唔覺....要有都係草果d味.....
之後佢成日跳上 窗台咬我老豆某幾盆 ...

我屋企人都有話有陣味,不過我就唔多覺

所以我唔敢係廳養植,我兩隻口味奇怪到連蚊香都咬.....
Y_S_ 2012-1-20 01:49:14 PM
wesky 發表於 2012-1-20 08:35 AM
我屋企人都有話有陣味,不過我就唔多覺

所以我唔敢係廳養植,我兩隻口味奇怪到連蚊香都咬..... ...

阿仔連我手指GEL甲突起D花都咬 , 哈哈 , 係咁瞄住我D手指黎咬
all_loving_it 2012-5-4 07:41:10 PM
Y_S_ 發表於 2012-1-20 01:49 PM
阿仔連我手指GEL甲突起D花都咬 , 哈哈 , 係咁瞄住我D手指黎咬

佢可能覺得你GEL甲突起既花花係比佢磨牙用,

不過, GEL甲既化學物質係有毒性, 小心兔兔吞左落肚有害健康
Y_S_ 2012-5-4 11:25:25 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-4 07:41 PM
佢可能覺得你GEL甲突起既花花係比佢磨牙用,

不過, GEL甲既化學物質係有毒性{: ...

哈哈 , 當然我都冇俾佢咬到 , 哈,放心
不過佢地真係好八卦,咩新奇野都係要咬下同爪下先,哈哈
fluffy 2012-10-25 09:51:58 AM
3.  好少嘈... 周圍屎屎, 亂咁小便, 一箱草好鬼貴, 兔仔唔識同人玩
WingBe 2012-10-25 04:24:21 PM
暫時都無鬧交...

話過我癲甘解囉買甘多野畀兔兔

所以都唔敢買欄啦..哈哈
wyman 2012-10-25 11:31:54 PM
我未試過養兔兔比人話
強國人 2012-10-29 09:10:45 AM

14.  其它 (請留言註明啦)

我自己一條友住嘅 邊有人話我
KARYLIN 2013-5-9 09:31:35 AM
Y_S_ 發表於 2012-5-4 11:25 PM
哈哈 , 當然我都冇俾佢咬到 , 哈,放心
不過佢地真係好八卦,咩新奇野都係要咬下同爪下先,哈哈 ...

係呀!係呀!真係超八卦的,每次人地做親咩事佢第一個唔執輸一定走埋黎,圍住我轉黎轉去

快速發帖