各位兔爸兔媽~龍年快樂~

雖然係遲左, 人日都過埋. 希望大家唔好介意咁遲先拜年^^

新年差不多過完, 差不多係時候點下今年利是既數啦.

我係一個窮媽媽, 所以反正我本身已經係一封長期利是,唔駛封啦~~但兔婆較著重節日意義. 所以封左兩封比我2個女~~~

為兔媽我慳返d買菜錢~~~~呵呵呵呵

唔知各位兔兔大人們今年有沒有利是逗呢?

單選投票, 共有 14 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
Elva 2012-2-2 04:13:24 PM
我都冇封利是既習慣呀~~

咮........不過唔好比bb知道其他兔兔有啊
katy 2012-2-2 04:44:48 PM
兔"女麻"比左封壓歲錢放喺籠頂,佢好似知係咩黎,人地攪封利是會好緊張。
丫芷^0^ 2012-2-2 05:20:38 PM
哈哈哈~ 佢點樣攪封利是呀? 我2隻嫌錢臭囉~~~
花芝媽 2012-2-2 06:44:23 PM
無利是豆XDDDD     樓主你張相好似某個兔友隻波波 >////<
丫芷^0^ 2012-2-2 07:07:08 PM
唔係好似, 直情係呀~

我係失蹤潛水好耐既波丸媽媽^^ 

花芝媽你好好高興你記得我家女兒, 多謝.
katy 2012-2-3 10:24:40 AM
丫芷^0^ 發表於 2012-2-2 05:20 PM
哈哈哈~ 佢點樣攪封利是呀? 我2隻嫌錢臭囉~~~

兔"女麻"一比封利是佢已經搶住,仲咬爛左一忽…

之後呀B上左兔床,我喺枕頭底發現一堆利是,拎走果陣呀B又想搶 XDD
丫芷^0^ 2012-2-3 02:28:14 PM
katy 發表於 2012-2-3 10:24 AM
兔"女麻"一比封利是佢已經搶住,仲咬爛左一忽…

之後呀B上左兔床,我喺枕頭底發現一堆利是,拎走果陣呀B ...

哎呀~~好可愛呀~~

你屋企人好好,肯比兔兔上床玩~~

呀B咁細個都識見錢開口, 有前途 兼 有錢途~~~XDD 醒目呀!!!
Dylan 2012-2-3 05:10:24 PM
囡囡阿放一封喺 vet bed 頂
花芝媽 2012-2-3 06:02:01 PM
丫芷^0^ 發表於 2012-2-2 07:07 PM
唔係好似, 直情係呀~

我係失蹤潛水好耐既波丸媽媽^^ 

原來係波波媽!!!  你好呀>__< ((揮手

影多D波波啦..  波波超可愛>////<
丫芷^0^ 2012-2-4 11:23:49 PM
花芝媽 發表於 2012-2-3 06:02 PM
原來係波波媽!!!  你好呀>__< ((揮手

影多D波波啦..  波波超可愛>////