一般 70cm 既 ab籠, 如果掛既野都仲可以, 或者 勾籠既都可以.....各位有咩好提議?

或者大家既籠有咩玩具分享下. 有時我怕放隻細公仔比佢會對佢有害唔太sure.

多謝唔該各位.

晴晴 2012-2-3 06:31:16 PM
我都想買比我隻賓紛樂ar
poorguy22 2012-2-3 06:38:38 PM
晴晴 發表於 2012-2-3 06:31 PM
我都想買比我隻賓紛樂ar

佢獨居. 我返工又唔想佢悶.....哈哈
晴晴 2012-2-3 06:39:53 PM
poorguy22 發表於 2012-2-3 06:38 PM
佢獨居. 我返工又唔想佢悶.....哈哈

Haaahaa~
我係番學0.0
自己又要晏番,,
wesky 2012-2-3 07:08:27 PM 來自手機
買圍欄吧
poorguy22 2012-2-3 07:23:30 PM
wesky 發表於 2012-2-3 07:08 PM
買圍欄吧

圍欄佢點玩?
wesky 2012-2-3 08:22:11 PM
買圍欄等佢多啲空間走動,唔駛成日困係籠
再買間草屋或隧道,兔仔好鍾意捐黎捐去
cluerabbit 2012-2-6 05:56:50 AM
草球

可以吃同可以玩
丫芷^0^ 2012-2-6 10:48:28 AM

我2隻係住圍欄,會加個隧道 或屋仔佢地訓(注:屋仔已被破壞得體無完膚)

佢地好中意捐黎捐去,除左起出面買, 亦可以用買草既紙箱自制.

比以前既相你睇^^
222421_2002615111592_1430030480_2306428_8269073_n.jpg  圍欄生活

捐隧道  捐隧道

屋仔還未受傷時  屋仔還在生時
Sawb226 2012-2-6 11:52:11 AM
丫芷^0^ 發表於 2012-2-6 10:48 AM
我2隻係住圍欄,會加個隧道 或屋仔佢地訓(注:屋仔已被破壞得體無完膚)

佢地好中意捐黎捐去,除 ...

佢唔會跳出個圍欄嗎?
丫芷^0^ 2012-2-7 10:31:39 AM
Sawb226 發表於 2012-2-6 11:52 AM
佢唔會跳出個圍欄嗎?

仲有一隻圍欄係高d.

我两隻唔會跳出泥架, 如果怕佢跳,可以加毛巾起面擋一擋.

快速發帖