2隻兔兔咩都食, 仲好興奮
T草好興奮
糧超興奮
好似興奮到同食零食無分別

一比草草就2 個同我即刻清哂佢-_-
好快又無草
係咪真係係甘加係甘加

佢地食幾快我就加幾快=,=?
我養普京年半啦
我見過佢訓覺既次數一隻手都數得哂
我估係悶得制先比我見到

之後豬神泥左之後
我無見過佢地訓, 我通頂做功課都見唔到
有草就食, 無草就洗白白
兩個男仔勁恩愛到我都頂唔順

岩岩打到呢到
佢2 個衰仔跳左上我張床到向住我嘖尿
好似知我講佢壞話甘, 激死我啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!

總知我覺得佢地有過度活躍症
花芝媽 2012-2-4 10:01:52 PM
有時佢地張開眼 唔郁都係訓緊教嫁bo   佢地多數下午先訓教 ...   @__@
我加t草個陣佢2個會原地轉黎轉去..  轉到直至我比草佢就停=_=
普京 2012-2-4 10:11:17 PM
我見有好多人D兔兔D 睡姿反轉哂架BOR
我加T草佢地會沖哂出泥係甘四圍撞, 再跳番入去
花芝媽 2012-2-4 11:08:38 PM
普京 發表於 2012-2-4 10:11 PM
我見有好多人D兔兔D 睡姿反轉哂架BOR
我加T草佢地會沖哂出泥係甘四圍撞, 再跳番入去 ...

晏就大部分都係正常趴係到 / 扮雞 / 有時玩到攰就會中槍 / 趴係到但個下巴貼地

我見最多就係癡埋扮雞 / 趴係到 / 下巴貼地..

可能佢晏就訓左你唔知者xd
丫芷^0^ 2012-2-4 11:40:26 PM

我睇完忍不住笑左, 你2隻不但冇問題, 仲好可愛tim^ ^狂食草係求之不得既好事~扺讚呀!!!!

見唔到佢訓覺都冇辦法, 因為如樓上兔友講,會扮雞開眼訓覺

嘩!!!跳左上張床到向住你嘖尿!!!!!  咁勁.....
你好好, 比佢地上床玩, 不過依家張床............
普京 2012-2-5 12:48:33 AM
我一時時架咋
我又唔想整慣佢地, 但又有時忍唔住抱左佢上泥
佢地自己跳上泥我次次都罵番佢地落地
岩岩見我打緊字就唔理住啦
點知就出左事啦

佢地到而家都仲食緊...............................
FionaCSH 2012-2-6 04:13:06 PM
咁張床咪好嗅嗅!!!!!
我隻噹毛仔一見到我吔開房門就即刻沖入去對住張床想跳上去(我哋要快手過佢, 制止佢gar),
之前幾次比佢成功跳左上去放底咗幾粒旦旦,都激死我啦!
如果係尿我念張床都唔洗要wor!!!!!
普京 2012-2-6 07:34:35 PM
我次次都刷得好辛苦架

快速發帖