我兔仔好平.$800搞定
你地就甘貴??
普京 2012-2-8 07:32:46 PM
好似男仔平D, 女仔貴一倍
syt174698 2012-2-8 07:55:36 PM
你係邊間做?可以推薦比其他兔友
wesky 2012-2-8 07:56:22 PM
有啲野唔係用錢衡量的
花芝媽 2012-2-8 09:36:01 PM
我都覺得好貴><  但有藥   有咩事上黎可以打比醫生問         夠日子可以返去比醫生睇多次傷口
同埋感覺上好多兔友做過比較安心安全=W=  所以貴DD買個保險都OK既   
katy 2012-2-9 01:54:32 PM
我都想知邊間 $800,男女都係...?
tung_626 2012-2-9 05:42:30 PM
我兔兔系男仔去做.系西灣河.叫東区動物醫院!
埋單$750.(手术$600,其他药同頭COOL$150)會打比我跟兔兔情况.,覆''陳''系FREE5收錢
仲同我講左好耐野,好關心兔仔!
易家好返晒喇!平野都有好貨架HAHA
tung_626 2012-2-9 05:44:00 PM
花芝媽 發表於 2012-2-8 09:36 PM
我都覺得好貴><  但有藥   有咩事上黎可以打比醫生問         夠日子可以返去比醫生睇多次傷口
同埋感覺上 ...

我果间甘平都有晒呢D野
tung_626 2012-2-9 05:48:14 PM
wesky 發表於 2012-2-8 07:56 PM
有啲野唔係用錢衡量的

我只系想同大家分享下..我兔兔做5貴姐
因為可能有兔爸MA因為貴5帮佢地做
我易家提個平ge地方出黎.可能會多返人带佢地去做呢
我做平成半wor,仲做得甘成功
我開post重點5系想用錢衡量愛兔健康.別误會!
nixie 2012-2-9 07:09:45 PM
tung_626 發表於 2012-2-9 05:42 PM
我兔兔系男仔去做.系西灣河.叫東区動物醫院!
埋單$750.(手术$600,其他药同頭COOL$150)會打比我跟 ...

真架 我住西灣河
tung_626 2012-2-9 10:01:56 PM
nixie 發表於 2012-2-9 07:09 PM
真架 我住西灣河

系咩???甘未好囉.你知5知冰度??
MIA 2012-2-9 11:54:36 PM
我果隻係囡囡,佢今年三歲,
上年12月29日係銅鑼灣(梟史丹尼獸醫診所DR.HUGH'S)做絕育手術
埋單$900包藥
我果隻無帶頭cool,因為醫生話幫兔兔帶頭cool兔兔會5開心,醫生唔建議幫兔兔帶頭cool,我始終都係擔心兔兔自己搞個傷口,醫生就話佢地通常都會唔理個傷口,叫我放心,如果真係見到兔兔有搞個傷口,就叫我返診所!
手術後依家都冇搞個傷口,傷口埋得好好,好細:)

nixie 2012-2-10 02:03:07 AM
tung_626 發表於 2012-2-9 10:01 PM
系咩???甘未好囉.你知5知冰度??

唔知xd  不過我尋晚搵到佢個網址@@
LunaChan 2013-6-10 03:30:11 PM
其實絕左係咪真係溫純D?? 我隻野好惡死,成日咬人. 次次有人客佢都要坐監坐足全程. 絕左會唔會好好多?

快速發帖