今天到了新高登附近見到了這系列的可愛兔兔扭蛋,二話不說立即狂扭,終於扭到兩款最似我家少爺 Happy仔的扭蛋,和大家分享一下:

兔兔資料1

兔兔資料2

可愛兔兔扭蛋1

可愛兔兔扭蛋2

可愛兔兔扭蛋合照

已有 1 人評分P 幣 收起 理由
BiBi + 5 很給力!QQQ! Thaks for sharing !

總評分: P 幣 + 5   查看全部評分

wesky 2012-2-11 04:03:56 PM
呢排好似好多兔友扭呢隻蛋, 真係好趣緻!!
廁所草架都有
lammfy 2012-2-11 04:07:52 PM
其實重有水樽的,不過無影到!
sweetieminnie 2012-2-11 06:24:16 PM
我都係中左扭蛋1
不過係藍色盒
cluerabbit 2012-2-11 06:46:20 PM
CUTE!!
nikkifoung 2012-2-11 08:47:09 PM
極度可愛, 超級想要WOR, 可否告知是新高登那裡有得抽呢? 謝謝!
lammfy 2012-2-12 01:38:24 PM
新高登附近果間7-11門口。
super4 2012-2-13 08:36:06 PM
我都抽咗荷蘭迷你兔,一擊即中,好似机机仔,連机机個厕所都係一樣係粉紅色,不过個模型屋仔太少空間,我將隻模型兔仔放在喺厕所內,仲有個水樽研究咗一陣,原来有個地方可以夾住掛起的。
super4 2012-2-13 08:44:57 PM
我在荃湾悦来坊(熊貓酒店)入面有間吉之岛十蚊店出面的扭旦机扭的。
MANI 2012-2-17 09:48:39 PM
我都超想扭啊!!><但係唔識用7-11 d機
snowmen 2012-2-19 03:55:15 PM
[color=Blue][b]好cute~~ 係冰度有
笨蛋仔 2012-2-26 02:15:18 AM
新高登係邊架~

快速發帖