你地平時點陪兔仔玩嫁=3= ?

我想陪佢玩..  但好似...唔係好點理我

wesky 2012-2-11 10:27:36 PM
用糧同菜引佢.... 企高  
sharonlai 2012-2-11 11:01:34 PM
用野食啦, 我放親DOR DOR佢都會跟住我
花芝媽 2012-2-11 11:05:47 PM
會唔會坐係到陪佢=0=
小黑與我 2012-2-11 11:15:44 PM 來自手機
花芝媽 發表於 2012-2-11 11:05 PM
會唔會坐係到陪佢=0=

我成日坐喺個籠隔離住佢地做緊乜XD 佢地會走埋黎八卦或者要我摸
花芝媽 2012-2-11 11:44:02 PM
我坐埋去佢成日用個頭撞我..好似話我阻住佢=口= ..  又咬我腳指 Orz
小黑與我 2012-2-12 02:16:33 AM 來自手機
花芝媽 發表於 2012-2-11 11:44 PM
我坐埋去佢成日用個頭撞我..好似話我阻住佢=口= ..  又咬我腳指 Orz

咁惡死~~~ =_=
winter 2012-2-12 12:46:50 PM
wesky 發表於 2012-2-11 10:27 PM
用糧同菜引佢.... 企高

同埋會同佢玩"捉依因"  公主負責跑 我負責追 0.0
花芝媽 2012-2-12 02:38:33 PM
winter 發表於 2012-2-12 12:46 PM
同埋會同佢玩"捉依因"  公主負責跑 我負責追 0.0

但咁同佢玩 佢又好似好驚= = 好似比哥C拉追咁...    囧 ...  陪兔仔玩都係1件好難諗既事..  坐係到又話我阻住佢>_<
super4 2012-2-12 06:53:18 PM
我会同佢喺张床玩被(兔仔鐘意挖洞,机机会用手、頭整開张被出來)、或者用豆豆公仔包住佢,佢就用手推出去逃走,玩完佢会喺床攤陣(可以同佢按摩、摸吓頭仔、耳仔、面仔、羅柚仔),休息完机机就跳離床,就係咁互動完畢
貓仔兔 2012-2-12 09:55:42 PM 來自手機
我會係佢八卦,用腳頂我嗰時引佢跑,我跑佢追,通常可以由廳頭跑到廳尾十幾次,如果佢伏係度我會摸佢頭頭,按摩肚仔,甚至bb抱,食菜練新年採青.兔爸鍾意係床同佢玩,用被堆下佢同super4同機機玩差唔多架渣!!!
katy 2012-2-13 01:52:14 PM
兔爸會同佢玩 "唧" PAT PAT,佢會玩到好癲 (跳哂舞咁)

我就坐喺床陪佢 (通常都係掘床單 > 跳舞),間唔中用頭仔推我,我就同佢按摩 P
tung_626 2012-2-21 09:10:27 PM
我會同佢跑步,.佢跟得我好快,仲索晒氣
有時殺5切制.會叫XD
tung_626 2012-2-21 09:14:33 PM
tung_626 發表於 2012-2-21 09:10 PM
我會同佢跑步,.佢跟得我好快,仲索晒氣
有時殺5切制.會叫XD

佢好中意撩我同佢玩,.我5理佢就用個鼻頂我.我一開始跑,.佢就好開心跟住.一路跟一路跳舞
玩完返入籠之後.都仲好開心,又跳舞.好易满足.有時我都會撩返佢(追住佢)但佢會好5中意.系甘叫同出兔拳(5建意你甘做)`
tung_626 2012-2-21 09:18:11 PM
花芝媽 發表於 2012-2-12 02:38 PM
但咁同佢玩 佢又好似好驚= = 好似比哥C拉追咁...    囧 ...  陪兔仔玩都係1件好難諗既事..  坐係到又話我 ...

我有時都會坐系度觀察佢但明明5阻到佢.都黎頂我(我念系想我地同佢玩)
佢中意同我玩/比抱.就系5比摸-.-明明甘C服

快速發帖