吉: 遊園地野餐總是親子的好活動, 媽, 我的野餐墊呢~

黃色小屋的歷史, 充滿著寶寶們長大的點滴!!

*OUR SWEET HOME*

wesky 2012-2-13 08:07:08 AM
好可愛啊!
揸車好掂!

下次轉白紙或純色做背景更突出大吉仔,正
hamstertroy 2012-2-13 02:41:17 PM

吉: Haha! I DO DRIVE!

話說吉寶隨著成長體形的變化真的很奇妙~
原來都長這麼大了, 就是頭部都比福寶的大多了!

wesky 2012-2-13 03:47:21 PM
上面張揸車相表情一流,哈哈
好正
J.Milner 2012-2-14 10:15:13 AM 來自手機
大吉媽真係有心機
定時定後都合同佢影輯相=)
hamstertroy 2012-2-15 02:01:48 AM

哈哈, 天冷其實都影少左啦, 快D熱天仔仔反晒肚肚訓街街再大玩特玩!!
J.Milner 2012-2-16 12:10:49 AM 來自手機
反哂肚=蛋蛋全暴露
到時請加番18+ 哈哈
hamstertroy 2012-2-19 04:24:51 AM

手牽手的時光感動

珍惜我的一生, 你是我的所有! (-^ ^- )

*媽咪摸摸睡摸摸睡~*

*仔吉放蛋蛋放蛋蛋~*

hamstertroy 2012-2-24 04:46:22 AM

壽星仔吉吹波波
吉: 11個月大生日禮物, 新鮮木莓吹波糖~

媽咪的健康平安長壽開心幸福快樂吉 HAPPY BIRTHDAY!

話說寶寶吉非常喜歡咬那個蟲蟲, 下巴巴都不見了啦!

wesky 2012-2-24 09:45:48 AM
吹波糖果張好似被人發現偷食斷正咁,哈哈
hamstertroy 2012-3-2 02:25:06 AM

歡樂滿滿的3月!!

吉仔與媽媽都是3月出生的 (-^ ^- )

323 & 326 ( ' 3')

都是白羊座 ( ^ 3^)

都是超愛吃新鮮raspberries ('~ ' )

candy_ysf 2012-3-9 11:53:16 AM
真係好可愛,吉吉媽好有心機~
等我遲d都post d 鼠鼠相你睇下
wesky 2012-3-9 05:43:15 PM
可以出寫真集啦 !
BTW 大吉媽幾時換大機呢

快速發帖