大家屋企有無用籠養兔仔嘅習慣呢?
單選投票, 共有 76 人參與投票
50.00% (38)
19.74% (15)
2.63% (2)
22.37% (17)
5.26% (4)
您所在的用戶組沒有投票權限
super4 2012-2-14 01:59:39 AM
我覺得個圍欄係圍我至真
wesky 2012-2-14 07:52:31 AM
super4 發表於 2012-2-14 01:59 AM
我覺得個圍欄係圍我至真

哈 哈,點解啊
super4 2012-2-14 10:44:53 PM
因為少爺仔自由行的, 除禁區外 (客廳:太多外露的電線), 即係我被圍欄圍住的空間
ppjai 2012-2-19 01:16:51 PM
哈哈,我同意呀.
上次佢一出黎行街,冇啦啦咬斷左條上網線:-(
all_loving_it 2012-3-13 11:45:07 PM
super4 發表於 2012-2-14 01:59 AM
我覺得個圍欄係圍我至真

圍欄新作用
nixie 2012-12-14 04:39:01 PM
根本就成間屋都係佢既
DomDomPig 2012-12-15 01:03:16 AM
super4 發表於 2012-2-14 10:44 PM
因為少爺仔自由行的, 除禁區外 (客廳:太多外露的電線), 即係我被圍欄圍住的空間 ...

笑屎我啦,但我同意喎
DomDomPig 2012-12-15 01:05:01 AM
nixie 發表於 2012-12-14 04:39 PM
根本就成間屋都係佢既

我都係咁話,鬼叫我地係兔奴咩,呵呵
Insomniahk 2013-1-11 09:43:35 AM
籠係食同疴地方
當然亦是佢來安心地點

而欄區便是活動室
小賢者R 2013-1-20 02:44:04 PM
因為我果隻識自己去廁所,,所以我就去賣BB用品既地方,,買果D圍欄,,整左個範圍比佢自己住 =]]
billlo88 2013-6-3 02:26:03 PM
籠給牠食共疴和受驚時可避風頭。較寬的圍欄給牠跑跑跳跳,好多時看到牠跳兔仔舞。放工回家最大享受。
Carly 2013-9-7 02:59:11 PM
全屋任佢通街走,啊媽拎個膠箱CUT左個位比佢出入,個膠箱放砂放草放水,食痾o係膠箱,其他時間都係箱外玩訓
kan1017kan 2013-9-7 03:46:45 PM
我之前唔要個籠,只留個底,兔兔呆左好搞笑
之後比番佢
wesky 2013-9-10 07:53:55 PM
kan1017kan 發表於 2013-9-7 03:46 PM
我之前唔要個籠,只留個底,兔兔呆左好搞笑
之後比番佢

HAHA, 咁得意
我依家用籠 + 圍欄, 屋企有人就打開埋圍欄

快速發帖