數數自己隻兔兔的破壞事跡~~
小丸波波
咬爛左2條電話線, 寛頻機電源線, 風扇電源線, 電話插電線,
紙皮箱穿左老鼠咁大既洞
個風扇唔敢用 驚流電~~
仲咬爛左我兩個電話headphone (68蚊一個架--)
:056: :056:

Colleen 2008-4-8 07:32:19 PM
包包咬爛左.....
laptop條火牛 (1000hkd!!!!):056:
寛頻機電源線
咬花左老公個8000HKD結他:046:
老公特登係香港買既李克勤CD
廁所半個:052:
枱腳凳腳SOFA底花晒
木牆腳爛晒:052:
christineo_o 2008-4-9 03:06:44 AM
咁我真係要讚下Bu Bu呢個乖仔先:057:  佢做左我地一份子4個月
咬過...要黎同佢蓋籠的抓毛被<--穿左幾個洞仔
幾次牆角<--宜家無lu
一下兔爸既鞋  不過無爛到
一個裝住芒果既膠袋<--用意好明顯啦
佢用黎訓覺既屋仔<--幾個洞仔
裝草草既袋<--好大一個洞
用黎裝紙袋既紙袋一個
仲有.......咬過兔爸3次  全因佢太心急食兔爸手上的食物:059:
至於電線  佢係咬到架  因為好多無辦法收埋
最初比佢係屋企玩閎睇到佢實到宜家好似唔見佢咬過

暫時好似都係得呢d  佢最多都係掟下糧兜咁
其實我覺得佢除左對食得既野有興趣咬之外  其他都吸引唔到佢

佢喜愛既就係你唔理佢  佢就會不停搔擾你做野
例如不停用頭頂下你  跟住就走左去
你去陪佢  佢又唔睬你:043:
lingyan 2008-4-9 03:57:00 PM
我隻仔個罪証

2個PS2手製電線,1個PSP既USB線,
1個飛利蒲HEADPHONE,1個SONY MP4既USB線   = =||||
1個細既兔袋  /.\

咬過兔爸一次,因為兔爸隻腳阻住佢訓覺豬,
咬過我大脾幾次,因為我幫佢清理緊個兔籠,阻到佢走路。( 佢次次都係等我穿牛仔褲先咬 /.\ )

wesky 2008-4-9 04:04:26 PM
哈哈~~  
我都俾波波咬過幾次
我有次喂佢食糧  點知佢心急到一下咬左落我隻手指度
即場流血~~:050:
波波返屋企無幾耐  就趁我爸坐係度睇緊電視
就走入梳化底  咬佢背脊 = =
lingyan 2008-4-9 07:20:24 PM
死啦,我隻野而家好大少爺啦…
慘慘
wesky 2008-4-9 07:22:06 PM
寵壞兔lu~~
哈哈~~
要多D宣示下主權先得啊~~
用下巴掂佢個頭  等佢知道佢係你既~
yukaibe 2008-4-9 09:45:15 PM
我隻仔情有獨鐘專咬梳化,
坐塾和床單:050: :050:
全部都軟林林好咬口:050:
aggie 2008-4-10 12:33:59 AM
Charcoal 曾經咬我頸!! Wuuu...痛!!!

佢基本上好鍾意咬我張梳化!! 破了幾個小洞...不過俾我鞭策之後,已經冇咬了!

又鍾意咬衣服... 或者想食野就咬我手指!!!!...(以為有得食) 哈....
lingyan 2008-4-10 01:47:22 AM
由佢第一日返屋企,我已經日日用手掌擦下佢個頭仔,
有時抱佢仲會用塊面貼下佢個頭仔GA。
波丸媽 2008-4-10 09:09:46 AM
以前d女細個果時,我同兔爸爸都有宣示主權架............
不過,冇用之嘛.......以家咪又係衰囡2兔組........:050:
阿度 2008-4-13 01:33:59 AM
我又數下先.:066:
我家閃閃咬爛過....
兩條電話叉電火牛條電線...
按摩椅(萬幾銀:067: 激到我屋企人死, 好在係我買比佢地)
地毯(成個角冇左)
數唔哂既紙箱紙袋~
幾條鞋帶~
兩個出街袋(一個我媽一個係我:024: )
一條牛仔褲~仲要係著住個陣先黎咬~痛到我丫)

到我家小純~
佢比較乖.....
咬爛左.....裝草的草箱
每一袋兔糧
有蕉皮的垃圾袋:036:
我阿媽十幾盤花(經常靜靜雞走去咬~)
好似係咁多左右~~可能仲有都唔定...哈哈
stenley888 2008-4-13 12:12:20 PM
我隻兔兔時常跳上張梳化處抓,張梳化.....

nievedith 2008-5-6 01:31:43 AM
原帖由 DaDa_B 於 10-4-2008 09:09 發表
以前d女細個果時,我同兔爸爸都有宣示主權架............
不過,冇用之嘛.......以家咪又係衰囡2兔組........:050:

係LAW~ 最後又係兔仔兔女們大曬..... :036:
lingling 2008-5-8 12:43:19 AM
睇完你地d慘痛經歷,原本我毛毛都唔算太過份:055: 都算幾乖:053:

快速發帖