最多10個選項,HK有18區,唔夠啊,所以簡單好多啦,BUT加埋海外的~~~~不過很希望大家回貼果陣講埋18區既邊度啦~~THX,其他都係啊~~~THX
如果覺得係私隱問題,可以唔答^V^~~~
我自己係新界的元朗區啊!!!
有冇在元朗或附近的兔兔友啊???哈哈

單選投票, 共有 215 人參與投票
13.02% (28)
26.51% (57)
52.09% (112)
2.79% (6)
0.47% (1)
5.12% (11)
0.00% (0)
0.00% (0)
您所在的用戶組沒有投票權限
波丸媽 2008-4-17 07:53:10 AM
原帖由 Colleen 於 2008-4-16 04:13 發表
:051:  我住得最遠~ 係法國

包包以前英文名叫baobao,而家諗諗下不如叫baguette (法包):057:

我想問下,colleen住得咁遠,上HK網方便嗎??
上我地既網會唔會要load好耐???
Colleen 2008-4-18 03:04:57 AM
講真,上任何既香港網頁都冇問題,要等頂多都係等30秒,上rosy果度就好似係香港上緊,好快:057:

但呢個網.........我如果係香港時間上午至零晨上係根本冇可能既事:046: ,要零晨3/4點果時先上到,但有時load一個鐘都load唔到forum個主頁:050: ,有時好彩好似而家咁可以reply到,一星期得2/3日咁好彩ga ja:052:

不過波波媽已經working on it
波丸媽 2008-4-18 10:18:24 AM
哈哈~~係波波「爸」先岩啊~~~:009:
最近mini-house開始物色一個新server啦~~~
身處外國的兔子父母.......請再等一段時間!!!
對包包媽咪造成不便,我地好抱歉.............:054:
你上呢度咁困難都仲繼續支持.......好多謝你啊:033: 包包媽咪

mangoxxl 2008-4-20 02:29:35 AM
我最特別,我在和合石
波丸媽 2008-4-22 03:10:47 AM
果然好特別~~呵呵呵:009:
阿度 2008-4-22 10:05:32 PM
真係夠哂特別:041:
mim0510 2008-4-22 10:17:52 PM
我細個果時都住過和合石>>>山腳:031:
TINA 2008-4-23 04:14:30 AM
我是第一個港島區代表
我在西灣河,,,,
西灣河阿雞和阿咪,,,,
大家過開海就來探下我們呀,,,
請你們食草草呀:023:
coinss 2008-4-26 01:37:59 PM
我住荃灣:051:
有無人同我一樣啊??
波丸媽 2008-4-27 10:32:59 PM
我起荃灣返工~~~
williamaaaa 2008-5-28 07:13:11 PM
九龍
大角咀
死衰鬼 2008-5-28 09:02:59 PM
macau:055: :055:
cloudcloudgrace 2008-5-29 12:19:43 AM
我住九龍灣:014:
百厭星_BB 2008-5-29 09:37:08 AM
Lok Fu
樂富
blueca25 2008-5-29 02:01:45 PM
原帖由 elyse 於 2008-4-15 09:44 AM 發表
我住沙田:055:

我都係沙田友黎架~~~

快速發帖