最多10個選項,HK有18區,唔夠啊,所以簡單好多啦,BUT加埋海外的~~~~不過很希望大家回貼果陣講埋18區既邊度啦~~THX,其他都係啊~~~THX
如果覺得係私隱問題,可以唔答^V^~~~
我自己係新界的元朗區啊!!!
有冇在元朗或附近的兔兔友啊???哈哈

單選投票, 共有 215 人參與投票
13.02% (28)
26.51% (57)
52.09% (112)
2.79% (6)
0.47% (1)
5.12% (11)
0.00% (0)
0.00% (0)
您所在的用戶組沒有投票權限
TaMMy 2008-8-15 05:31:44 PM
jadis~原來你都係住小西灣架:020:
jadis 2008-8-17 11:09:24 PM
係呀,仲如有人陪我啦:020:
kwaikwai 2008-8-18 12:07:54 AM
原來都唔少人住葵涌呢~~
我係葵涌山上~~~
alliekapo 2008-8-18 01:50:40 AM
原帖由 designstevenyu 於 2008-5-29 03:39 PM 發表
將軍澳:070: :070:

Me,too.I live in 將軍澳
wong906 2008-8-18 02:23:57 AM
UK.... EXETER
Man 2008-8-18 10:41:35 AM
澳門,,有冇人都係ar??:053:
芝士媽 2008-9-23 09:52:31 AM
DaDa_B, tong_man_tong, 我都係元朗啊, 搬左黎半年lor :021:  芝士芝麻話住呢度舒服過住港島好多, 好靜wor~
lolo 2008-9-23 09:56:35 AM
我都0係土瓜灣呀....
o係銅鑼灣做野....

ping.tat 2008-9-23 11:08:01 AM
hi~我係大埔區:051:
(其) 2008-9-23 12:35:21 PM
我天水圍, o係銅鑼灣做野
love_penny 2008-9-23 04:20:43 PM
原帖由 ping.tat 於 2008-9-23 11:08 AM 發表
hi~我係大埔區:051:

我都係大埔^v^
kkyan01 2008-9-23 05:23:10 PM
我住港島南, o係銅鑼灣做野:032:
`Shusonbaby||' 2008-9-23 05:25:32 PM
我住將軍澳啊-.-附近好似冇人兔友.
`Shusonbaby||' 2008-9-23 05:26:20 PM
原帖由 Colleen 於 2008-4-16 04:13 AM 發表
:051:  我住得最遠~ 係法國

包包以前英文名叫baobao,而家諗諗下不如叫baguette (法包):057:

法國好靚*v*好想去啊
ping.tat 2008-9-23 06:39:40 PM
原帖由 love_penny 於 2008-9-23 04:20 PM 發表

我都係大埔^v^

hi~我係大埔中心a
你la..

快速發帖