大家去睇下lee個網址啦^^

http://www.pets-cafe.com/2008sportday/

不過我都唔會去喇
單選投票, 共有 32 人參與投票
3.12% (1)
96.88% (31)
您所在的用戶組沒有投票權限

wesky 2008-4-23 08:51:50 AM
考試啊~~
就算唔考試都唔去~~~~
波丸媽 2008-4-23 10:40:18 AM
應該唔會....帶兔兔出一次街街有好多野煩
mim0510 2008-4-23 02:18:10 PM
多多先生年紀咁大,都參加唔到呢d活動喇!!!
TINA 2008-4-23 03:39:53 PM
是否好遠嗎,,,,
就算不參加比賽,,,,同兔兔去效外
玩下,,,影下相都好呀,,,
wesky 2008-4-23 03:42:20 PM
mim0510 2008-4-23 06:10:23 PM
始終帶兔兔出街都比較多麻煩野!!!!

又怕佢係個袋柯屎柯尿,放落地又驚佢會走左去追唔返

次次都好似打仗咁:022:
yukaibe 2008-4-23 09:50:47 PM
好似佢地之前都攪過呢D活動
攪得好混亂,仲有兔兔死左:050:
等我搵下搵唔搵到先
wesky 2008-4-23 09:54:27 PM
唔係瓜.................
yukaibe 2008-4-23 10:14:00 PM
可在這裡看看,若seach pets cafe 可找到更多不好的事件
(要找早一-二年的日子,例如500 - 600 天左右)

http://www.rosybunny.com/forum/i ... um=1&topic=4152
波丸媽 2008-4-23 10:45:47 PM
....好心佢地啦,搞得唔好仲搞黎做咩......:052:
:050: 睇到我喊呀.....波波本來好開心咁去玩...點知搞成咁...
希望佢主人依家冇事啦

各位,夏天就黎到啦.....大家要小心d兔兔呀....
不論去邊度,都小心d太陽,唔好比兔兔中暑.....
一發燒就大件事啦!!!!
>>>>切記切記!!!
TINA 2008-4-23 11:03:31 PM
:034:
甘大件事,,,,甘唔好了,,,,
mim0510 2008-4-23 11:19:17 PM
個活動如果係室內搞就好d
wesky 2008-4-23 11:22:44 PM
正常應該係室內吧..
好似係PET MAX 搞都得架  ~~
mim0510 2008-4-23 11:30:26 PM
兔兔陸運會,又唔係狗狗陸運會