真係好開心,好興奮,但我被雨淋濕晒:026:

wesky 2008-5-2 11:53:13 PM
wor~~ 好厲害~~ 咁都俾你睇到兼影到
聽講有人靜係睇到火睇唔到人~~
今日考試啊~~ 真不合時~~~:061:
mim0510 2008-5-2 11:53:46 PM
原本都想去沙田睇ga , 又見落雨,又怕人多迫迫,所以都未去到:015:
con 2008-5-2 11:56:24 PM
原帖由 wesky 於 2008-5-2 23:53 發表
wor~~ 好厲害~~ 咁都俾你睇到兼影到
聽講有人靜係睇到火睇唔到人~~
今日考試啊~~ 真不合時~~~:061:

唔緊要,有我現場直擊,我有片添,睇唔睇??
con 2008-5-3 12:00:54 AM
原帖由 mim0510 於 2008-5-2 23:53 發表
原本都想去沙田睇ga , 又見落雨,又怕人多迫迫,所以都未去到:015:

多多媽媽,你有BB真係唔適合去迫,加上仲落雨添,好危險!
哈哈,可以下一屆同仔仔女女去倫敦睇!:039:
Colleen 2008-5-3 12:51:14 AM
原來有咁多人睇聖火ga?!
阿度 2008-5-3 01:27:12 AM
唉~我都想請假去睇架~
我師父識人可以去幫手tim~
但再請假就比阿頭鬧架喇:056:
coinss 2008-5-3 02:24:32 AM
我全程睇電視:031:
lingyan 2008-5-3 10:40:44 AM
我超想睇,返工個時係尖咀一大班人圍係到,
不知幾想去趁熱鬧 ><

今日我都想去澳門睇千嬅跑丫 ><
不過兔爸要返工,自己一個唔敢去澳門。

快速發帖