唉......個銀包大出血呀
上兩個月已經洗大左
今個月本來話唔出街要慳d
點知又比我遇到白雪雪
又遇著happy mother's day
真係頭都大埋喇:022:
wesky 2008-5-5 08:49:37 AM
只要自己覺得D錢係值得駛既 就無所謂啦~~
叫兔爸賺返多D~~
mim0510 2008-5-5 10:50:19 AM
洗錢果時一定覺得值..............要找咭數果會後悔:022:
lingyan 2008-5-5 11:25:45 AM
突然諗起尋日係 ATM 禁錢既時候,
我CHECK ACC剩返幾多錢,
兔爸睇到之後講 "又係剩返咁 $XXXXX"
跟住再講多一句, "養左隻野之後就SAVE唔到錢"
之後我就諗下係唔係因為養左 MIFFY 先駛多左,
但係諗諗下,應該係駛少左先O岩,
之後我話返佢,"令仔,有人好似話贊助我買MP3機未俾錢,CONCERT飛又未俾錢,
幫你同事買個2張既錢又駛埋,都唔知養左邊隻野之後SAVE唔到錢LA呵"
波丸媽 2008-5-5 11:35:05 AM
原帖由 lingyan 於 2008-5-5 11:25 發表
突然諗起尋日係 ATM 禁錢既時候,
我CHECK ACC剩返幾多錢,
兔爸睇到之後講 "又係剩返咁 $XXXXX"
跟住再講多一句, "養左隻野之後就SAVE唔到錢"
之後我就諗下係唔係因為養左 MIFFY 先駛多左,
但係諗諗下,應該 ...

講得好:010:
如果我兔爸都咁講,佢就知味道~~~
不過~~~呵呵,佢不嬲敢怒不敢言~~~
mim0510 2008-5-5 12:15:58 PM
有咁多個 x咪好囉........

我試過d錢少到無得禁錢添呀:043:
casey 2008-5-5 12:17:27 PM
原帖由 mim0510 於 2008-5-5 10:50 發表
洗錢果時一定覺得值..............要找咭數果會後悔:022:

絕對同意你既講法:025:
casey 2008-5-5 12:19:26 PM
原來lee到d 兔爸都咁錫兔媽
我個兔爸都冇話我養左黑蚊蚊洗多左
Love^v^LuNgLuNg 2008-5-5 02:06:32 PM
哈哈~~其實兔兔都唔算駛得多啦~~~
養狗狗果d仲多啦~~~
d兔爸識諗o既~~~呵
vice0926 2008-5-5 03:11:45 PM
哈..咁好ge...
我男朋友一毫子都冇出過.....
全部都係我一手一腳...
大富翁 2008-5-5 03:22:22 PM
我都係呀...全部都係我自己$$!~
我baba mama都唔俾$我買caca d 野
所以我依加已經同caca 慢慢save d $!!
怕日後佢有咩事..都可以用!~
lingyan 2008-5-5 03:51:38 PM
養狗狗其實都係差唔多,我屋企隻狗最多都係一個月一包糧 $ 1XX …
係咁多 ...... :053:

其實之前都唔知點樣死慳死抵俾錢個仔醫病,
雖然每次幾百唔多肉痛,
但係睇返D單,都成3千幾4千。
martinfok 2008-5-5 04:53:22 PM
乜你地個個都咁大個既....難得我仲係讀緊書-.-
coinss 2008-5-5 04:55:31 PM
養兔兔一個月500蚊左右
我覺得唔係好貴:021:
martinfok 2008-5-5 05:04:26 PM
唔使咁貴呀....我養我個隻都唔使三百蚊...
你地番工既果然唔同o的!!

快速發帖