呢個究竟係頸錬?  定係電線呢? :053:
佢好似好鍾意訓係側邊

大家留意下d牆腳  都有電線架 所以bu bu係唔可以放養既
不過到目前為止都未有咬過既痕跡 雖然有時無睇實佢 例如我訓著左
可能因為佢最初黎到時只要一接近 想去用下巴仔磨既時候已經比我制止
所以宜家習慣左  定係佢係度扮晒乖呢:057:

christineo_o 2008-5-5 09:46:34 PM
仲有呢2幅兔爸話佢似潛水員

wesky 2008-5-5 10:32:36 PM
BuBu個身好修長哩~~~~ 迷死唔少兔仔啦  哈哈~~
放養既話一定要包實所有電線
唔係就麻煩架啦~~~
兔兔連萬幾蚊既按摩椅都可以破壞掉的....
casey 2008-5-5 10:39:28 PM
真係乖喇
唔咬野
抵錫:012:
rock_his 2008-5-5 10:53:33 PM
兔兔  sleep 得多麼 sweet sweet ~~ 真乖
lingling 2008-5-6 12:49:29 AM
毛毛初頭都試過咬斷我部notebook隻火牛,而家我將d電線包好晒架喇:054:
nievedith 2008-5-6 01:20:02 AM
原帖由 wesky 於 5-5-2008 22:32 發表
BuBu個身好修長哩~~~~ 迷死唔少兔仔啦  哈哈~~
放養既話一定要包實所有電線
唔係就麻煩架啦~~~
兔兔連萬幾蚊既按摩椅都可以破壞掉的....

咁你都知, 莫非你是當時人 !?
wesky 2008-5-6 01:20:48 AM
因為之前有個post 講呢樣野架嘛~~
nievedith 2008-5-6 01:22:14 AM
瞓得好嘆咁BOR :057:
波丸媽 2008-5-6 01:25:50 AM
http://mini-house.coms.hk/viewth ... &extra=page%3D6
當時我地曾討論過的post~~
睇睇~~好搞笑...
睇完會覺得兔兔令人又愛又恨
christineo_o 2008-5-6 07:47:54 AM
哈哈  佢其實已經肥左架喇  宜家要keep住  唔係愈來愈肥就弊
係呀 不過牆腳d電線包唔到囉 有大半個廳牆腳都有添
但係佢好...為食  幾乎只係對食得既野先有興趣咬

我開緊吸塵機佢都可以照訓架
lingyan 2008-5-6 10:47:51 AM
真乖 唔咬電線:002:
wing1994121 2008-5-6 05:08:05 PM
我隻毛mo唔咬電線
反而走去食紙:029: :029:
睇佢唔到佢就會將張紙咬+食佐少少:029: :029:
wesky 2008-5-6 05:13:43 PM
我兩隻女都好鍾意食紙架
不論雜誌, 報紙, 紙皮箱都會照咬
所以要盡量拎開呢D野~~
kenixester 2008-5-6 05:33:33 PM
我想問下佢地會唔會捐窿捐罅,因為我就黎會養兔仔,想知多ddddddd~~~

快速發帖