有ge入黎傾下啊:057: :057:
jimmy)) 2008-5-6 09:30:16 PM
:051: 我是呵呵
死衰鬼 2008-5-6 09:37:50 PM
你多數係邊到買兔仔d野嫁:026:
jimmy)) 2008-5-6 09:44:38 PM
:001: 澳門戓堵大陸呵呵
死衰鬼 2008-5-6 09:47:16 PM
:036: 咁快回復返我:037:
我係問你係澳門邊間野到買:027:
jimmy)) 2008-5-6 10:07:40 PM
:056: 大多數  大陸
死衰鬼 2008-5-7 12:28:59 AM
原帖由 jimmy 於 2008-5-6 22:07 發表
:056: 大多數  大陸

講你知去大陸先唔好:036:
大陸果d死人Dr bunny草    買返黎隻兔完全唔食
仲有佢果d糧 我都覺得唔多好 and 依家人民幣貴  我買兩包大陸糧好似都要120蚊 食得2個月
我係澳門買oxbow果隻糧  好似60幾蚊 食到個幾月  仲有信心保證
又唔洗出大陸     係犬貓舍到買 不如你都去果到買啦:032:

死衰鬼 2008-5-9 09:14:52 PM
唔通真係得2個咁少:056: :046:
wesky 2008-5-9 09:16:07 PM
你可以係澳門既網站邀請一D兔友過黎咪有囉~
哈哈~~
死衰鬼 2008-5-9 09:23:45 PM
澳門比較少論壇  而已論壇ge動物版都冇兔仔專用版:050:
jimmy)) 2008-5-9 09:43:24 PM
:012: 澳門是好不容易看
死衰鬼 2008-5-9 09:44:21 PM
原帖由 jimmy 於 2008-5-9 09:43 PM 發表
:012: 澳門是好不容易看

此話何解:056:
jimmy)) 2008-5-9 10:01:00 PM
:048: 澳門是好極極之沒有
死衰鬼 2008-5-9 10:36:31 PM
o.........my god:056: :056: :056:
Miki∼* 2009-4-13 12:41:26 AM
我都係澳門ge兔媽...我養左2隻.......

快速發帖