有ge入黎傾下啊:057: :057:
Peiian)) 2009-4-13 01:40:06 PM
我都係澳門架
我家中有3隻
我通常都會?"寵物俱樂部" 度買
不過哥度好似幾貴下....相比起犬cat舍...

但而家我買糧a, 草哥d我都會上網買,
去 www. statixnr
運費都係100, (吾over 25lbs)...不過送貨有d問題, 你要同r記洽談一下....
同埋香港哥邊?貨真係平好多~
Peiian)) 2009-4-13 01:40:39 PM
原帖由 wesky 於 2008-5-9 09:16 PM 發表
你可以係澳門既網站邀請一D兔友過黎咪有囉~
哈哈~~

我都係咁話~:053:
Peiian)) 2009-4-13 01:41:26 PM
原帖由 死衰鬼 於 2008-5-9 09:14 PM 發表
唔通真係得2個咁少:056: :046:

仲有我a!!
澳門?人比較冷淡:077:
Peiian)) 2009-4-13 01:42:09 PM
得閒upload多d相?睇下丫~:055:
Miki∼* 2009-4-16 07:44:33 PM
我果2隻都係響"寵物俱樂部"  buy ga..(好似得果度先有)

你d兔兔有冇絕育ga??去where做ga??
聽聞狗房有得做..係唔係ga??
ta1222 2009-4-30 06:40:43 AM
我都係澳門:070:
我隻笨B都係由寵物俱樂部買GA
Peiian)) 2009-5-5 01:39:20 PM
原帖由 Miki∼* 於 2009-4-16 07:44 PM 發表
我果2隻都係響"寵物俱樂部"  buy ga..(好似得果度先有)

你d兔兔有冇絕育ga??去where做ga??
聽聞狗房有得做..係唔係ga??

我都係?狗房度排期幫佢地做手術, 一係咁丫 我地交換msn或者facebook, 咁咪可以得閒帶兔仔出?玩囉…
pm 我..

我吾信澳門d e院係因為有好多間都e死動物, 我聽講雅x訪有間成日都e死動物, 諗起都驚~
Miki∼* 2009-5-6 12:56:20 AM
我add左你喇:057:
ta1222 2009-5-6 01:28:36 AM
ME TOO~ ME TOO~!
我都add咗你La~! :020:
揾日帶兔仔出嚟玩下~~!!!!:021:
P.Rim 2012-10-22 03:07:31 PM
HERE~ is it too late ??
Shirley_Chan 2012-10-28 12:46:32 PM
Peiian)) 發表於 2009-5-5 01:39 PM
我都係?狗房度排期幫佢地做手術, 一係咁丫 我地交換msn或者facebook, 咁咪可以得閒帶兔仔出?玩囉…
pm  ...

唔係掛,係邊間呀?我都幫呀兔搵緊醫生

快速發帖