20120501298a.png 20120501299a.png 20120501302a.png

領養佢返黎大半月,肥仔左好多^_^d相系浴缸影,佢知道影相企定定任我影,好鬼貪靚@@
月野兔 2012-5-12 02:20:04 PM
Hello卡卡~~我都係新人呢,一齊為小寶貝努力!!!!
卡卡KaKa`; 2012-5-12 02:21:33 PM
月野兔 發表於 2012-5-12 02:20 PM

日日做兔"女又"
月野兔 2012-5-12 02:25:00 PM
我地都係甘心命底的!! (誰叫我是被虐待狂~
卡卡KaKa`; 2012-5-12 02:34:49 PM
月野兔 發表於 2012-5-12 02:25 PM
我地都係甘心命底的!! (誰叫我是被虐待狂~

咁又系HAHA,卡卡而家好舒服系我房涼冷氣
Dylan 2012-5-12 03:34:23 PM
貓仔兔 發表於 2012-5-12 11:19 AM
噢...等我try try...其實佢佢佢....係一隻...烏咀兔.....哈哈哈哈哈哈....

烏咀兔!我鐘意
Dylan 2012-5-12 03:38:50 PM
月野兔 發表於 2012-5-12 02:20 PM

糯米糍好令呀,幾大,仔定女
ccychoy 2012-5-12 04:52:07 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-12 01:31 PM
吾怪得NA,但卡卡個籠冇個扣,所以我驚+扣個TOLIET落個籠個籠會吾固定

5會吾固定
除非兔兔好乖如果5系無麥兔兔5中意自己'設計'間屋
月野兔 2012-5-12 11:52:30 PM
Dylan 發表於 2012-5-12 03:38 PM
糯米糍好令呀,幾大,仔定女

謝謝你的讚賞呀~~糯米糍係快要3個月的獅子兔女
卡卡KaKa`; 2012-5-13 01:16:44 AM
ccychoy 發表於 2012-5-12 04:52 PM
5會吾固定
除非兔兔好乖如果5系無麥兔兔5中意自己'設計'間屋

咁d扣系邊到有得買?
卡卡KaKa`; 2012-5-13 01:17:18 AM
月野兔 發表於 2012-5-12 11:52 PM
謝謝你的讚賞呀~~糯米糍係快要3個月的獅子兔女

有冇想過幫佢絕育?
月野兔 2012-5-13 01:39:28 AM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-13 01:17 AM
有冇想過幫佢絕育?

為左小寶貝健健康康! 快快樂樂地成長!! 我想絕育是必要的!!!!
卡卡KaKa`; 2012-5-13 01:44:51 AM
月野兔 發表於 2012-5-13 01:39 AM
為左小寶貝健健康康! 快快樂樂地成長!! 我想絕育是必要的!!!!

女仔絕左仲冇咁多病痛..上網睇d資料.
好少兔友有咁夜訓..因為我見呢到兔友都好似好早訓.
月野兔 2012-5-13 02:12:29 AM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-13 01:44 AM
女仔絕左仲冇咁多病痛..上網睇d資料.
好少兔友有咁夜訓..因為我見呢到兔友都好似好早訓. ...

我都係上網爬文先知兔女絕育係必要的!! (新手..每天努力爬文..爬到頭先糯米糍係咁舔我隻腳,舔左好耐n好多次,我先知  [唔知咁係咩意c呢??]
hehe~今日係黃金星期六嘛~卡卡你都仲未訓
卡卡KaKa`; 2012-5-13 03:15:28 AM
月野兔 發表於 2012-5-13 02:12 AM
我都係上網爬文先知兔女絕育係必要的!! (新手..每天努力爬文..爬到頭先糯米糍係咁舔我隻腳,舔左好耐n好多 ...

女仔系嫁,不過我覺得無論男定女絕左會乖d同健康d.
你可以上埋兔協睇埋ah!!
http://www.hkrabbit.org/knowledge8_ch.php
卡卡今日都舔過隻腳一下,之後又行開左去玩,佢成日都吾訓(其實系我面前佢真系未訓過,試過釣魚)
月野兔 2012-5-13 03:36:43 AM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-13 03:15 AM
女仔系嫁,不過我覺得無論男定女絕左會乖d同健康d.
你可以上埋兔協睇埋ah!!
http://www.hkrabbit. ...

我都同意以小動物既健康為中心!!
唔該晒你呀卡卡,兔協的"行為習慣",响未養糯米糍之前,已經睇左好多次lu..(驚自己唔記得),但係只得舔手表示"多謝"n"喜歡你" (雖然同佢抺眼仔n梳毛時,都會成日舔我隻手),但就係冇舔腳既意思..(努力爬文!!)
hehe~小寶貝願意主動親親,真係好温暖呢~
我記得tt一日訓得好少,佢地有3層眼蓋,是look大眼訓的,所以訓左我地都唔知~tt訓一個鐘,又會食下草咁..

快速發帖