生bb了

才來我家2星期  
今日下午發現籠裡有bb  @@
莫名其妙當外公外婆了  

Insomniahk  世事難料  2013-2-25 04:25:04 PM
Bube 2013-4-24 02:13:21 AM
DomDomPig 發表於 2013-4-14 01:49 PM
兔B好可愛好得意呀
比唔比抱架?

卒卒媽
大B 一有野食就比抱  
成隻反轉清潔都冇問題
但細B 同卒卒一樣
比摸唔比抱呀  ><
Bube 2013-4-24 02:15:27 AM
fish128 發表於 2013-4-17 07:53 PM
可愛可愛,我一路睇一路笑住呢,恭喜樓主,你好叻喔.

多謝晒~
佢地兩個係糖痴豆黎架
訓 食 玩 都要一齊
連百厭搞爸爸都要一齊
Bube 2013-4-24 02:20:03 AM
貓仔兔 發表於 2013-4-17 11:43 PM
好得意呀,迫埋一齊瞓!!!

係呀
我最鐘意睇佢地訓覺
有時見到佢地訓覺個姿態
都忍唔住要偷影
Bube 2013-4-24 02:21:45 AM
firen_freeze 發表於 2013-4-19 12:53 PM
好可愛呀
兩隻BB好似好FD咁喎.

佢地仲細
依家未識霸地盤咋
好怕再大d就打交
redbean 2013-4-29 04:43:52 PM
大細b好得意呀
咁你其他兔兔bond唔bond到架?
Bube 2013-4-29 11:57:55 PM
redbean 發表於 2013-4-29 04:43 PM
大細b好得意呀
咁你其他兔兔bond唔bond到架?

基本上  我屋企d 兔兔都係分籠住
就算好好感情都咁話
我怕有時其中一個心情唔好走打大交  ~_~
我會好心痛- -
coolgirl6275 2013-4-30 03:08:17 AM
BB真係好可愛呀~~~
希望妹妹快d好返
Bube 2013-4-30 11:47:35 PM
妹妹同大細B 生活照~

redbean 2013-5-1 12:47:50 AM
Bube 發表於 2013-4-29 11:57 PM
基本上  我屋企d 兔兔都係分籠住
就算好好感情都咁話
我怕有時其中一個心情唔好走打大交  ~_~

你真係好叻,照顧6隻兔仲分籠。
咁你覺得兔兔有同陪會唔會開心d?我都諗緊養多隻

仲有,兔b有得意呀,知道仔定女未?
Bube 2013-5-1 01:44:16 AM
redbean 發表於 2013-5-1 12:47 AM
你真係好叻,照顧6隻兔仲分籠。
咁你覺得兔兔有同陪會唔會開心d?我都諗緊養多隻

其實我覺得你肯陪佢愛佢  
或者用公仔陪佢訓覺
都已經好足夠喇

如果你真係有時間  有耐性
金錢方面又冇問題就去領養啦
又可以幫下比人棄養既兔地   嘻

依家我只知大B 係仔  而細B未確認倒
佢地太細喇  三個月未到好難分
佢地再大D   我又會將佢地分籠了= =!

redbean 2013-5-3 10:41:55 PM
咁你放兔個陣,會唔會俾佢地一陣玩架?
crystal55445 2013-5-23 05:53:43 PM
超幸運的兔子家庭
DomDomPig 2013-5-25 08:55:26 PM
大細b合力打劫糧倉,實在太可愛豬啦
hkmiko 2014-3-15 03:36:41 AM
係咩地方買架?恭喜樓主

快速發帖