琴晚我臨訓前睇下佢地,突然發現波波隻右眼唔開又眼仔紅哂,哇...好驚
咁我叫埋兔媽一齊睇下,見到波波隻眼有條好似毛咁樣係入面
當然我地嘗試幫佢拔出黎,哇....好大條草呀:066: :066:
咁再幫佢滴下d藥水,再睇今朝隻眼有冇事啦!!
咁今日再睇波波時不時都合埋隻眼,隻眼都係紅紅腫腫咁,放出黎又鬼咁精靈喎...
但我都係諗住去dr.betty到睇下,不過要下午先得,真係有d擔心...
大富翁 2008-6-2 12:57:49 PM
去睇下betty  好似比較好wo!~
wesky 2008-6-2 01:03:18 PM
放心啦  睇完betty過幾日無事架啦~~
lingling 2008-6-2 03:08:07 PM
睇完好快好返,放心喇!
阿度 2008-6-2 03:16:44 PM
希望條草冇影響到隻眼~
不過今日就係睇醫生問題應該唔大
leokobejack 2008-6-2 04:06:23 PM
應該冇事既..不過係點都唔係咁安樂:024:
最衰係得兔媽去到..我去唔到呀:047:
leokobejack 2008-6-2 05:47:33 PM
最新消息:

兔媽話比我知波波隻眼角膜有d花花地,要食藥:050:
下星期再覆診......唉.......
大富翁 2008-6-2 06:25:18 PM
原帖由 leokobejack 於 2008-6-2 05:47 PM 發表
最新消息:

兔媽話比我知波波隻眼角膜有d花花地,要食藥:050:
下星期再覆診......唉.......

咁樣睇來..都應該似d 草整到咖啦.~
冇事ge!,...希望波波快d 好反啦~
Colleen 2008-6-2 06:35:33 PM
唔駛擔心,好快好ga la!!
coinss 2008-6-2 07:16:02 PM
希望波波快d好番la~
seefun 2008-6-2 07:36:41 PM
有滴藥,會好快好的,
好在你們發現得早,又好快整番條草出黎.
波波是否用草波裝草?
small_tra 2008-6-2 07:50:23 PM
快d好返啦波波~!
:001:
yukaibe 2008-6-2 08:23:09 PM
:002: 波波乖乖食藥好快就好返架啦
leokobejack 2008-6-2 08:30:52 PM
原帖由 seefun 於 2008-6-2 07:36 PM 發表
有滴藥,會好快好的,
好在你們發現得早,又好快整番條草出黎.
波波是否用草波裝草?

係呀...
好多謝大家,而家仲係公司到,好想快d返去睇佢
wesky 2008-6-2 08:37:19 PM
你曳啦  又偷偷地上網  哈哈~~

快速發帖