你地有冇俾鼠鼠用廁所?
因為未必隻隻鼠鼠都會識用廁所..
我都想買返個俾小紫用啊...
同埋用咩廁所post埋相出黎丫...
仲有d廁所價$ (要隔下價~_~)
廁所沙??價錢同埋品牌...
唔該哂咁多位..:054:
單選投票, 共有 151 人參與投票
29.14% (44)
70.86% (107)
您所在的用戶組沒有投票權限
kelly_shing 2008-7-10 06:15:23 PM
無俾架,因為覺得佢地都唔多識用,個籠又唔太大....
怕越搞越細:068:
檸啡 2008-7-10 06:19:50 PM
咁又係....其實我地每次清籠的時候已經順便換哂入面d野....
要個廁所....佢地又未必會用......

不過小紫依家終於醒目左...唔再係個食物兜度尿尿 ~_~
但都冇用我俾佢個自製廁所~~~
果日幫佢換木糠.....1拎起間屋仔.....個地下黑色的:077: 全部都係屎.....
我已經成日見到佢吐d屎出門口咖喇.....估唔到入面多成咁........:042:
甜品糕 2008-7-10 08:16:42 PM
係呀, 超明白!!
我家鼠鼠都當屋仔係廁所呀><
屎屎就會係屋仔入面~_~:056:

至於尿尿........
會係籠既四個角各去一次....
我之前個籠既第2層冇鋪墊料的, 每朝起身都會見到籠既四角各一攤水:051:
所以我都無謂買個廁所比佢了~_~ 寧願每層鋪多d墊料~~
kelly_shing 2008-7-11 02:23:42 PM
我都好認同你兩位呢!!!
二樓屋仔總會有D屎o係一邊,訓既地方就無~
尿就中意係D角到坷...
最慘係打算夏天俾塊散熱板佢涼下﹐點知俾佢尿尿....:068:
snowtiff 2008-7-11 03:37:41 PM
原帖由 kelly_shing 於 2008-7-11 02:23 PM 發表
我都好認同你兩位呢!!!
二樓屋仔總會有D屎o係一邊,訓既地方就無~
尿就中意係D角到坷...
最慘係打算夏天俾塊散熱板佢涼下﹐點知俾佢尿尿....:068:

聽到好多人都係咁講~
但係我D BABE好似從來冇呢個概念係四個角尿尿...... = ="
其實有冇得教嫁呢?
有時見到佢地訓係D屎屎上面... 呀...... 好多菌呢!!!!! @@"
檸啡 2008-7-11 04:24:17 PM
係丫,塊散熱板..我拎起都有尿尿係度....
佢肯的話,我寧願洗多d,好過周圍尿尿...
kelly_shing 2008-7-11 04:52:49 PM
佢肯o係固定地方尿尿都係好既~
起碼我可以觀察到佢尿尿健唔健康!
檸啡 2008-7-11 04:54:54 PM
點觀察 ~_~
燉蛋d尿尿白色的~
2隻小露寶d尿尿1向都是黃色的~
吃不到的蘋果 2008-7-12 08:06:21 PM
廁所容器的話....其實沒必要~倒是若長期放沖涼沙進去的話~唯唯有時會在上面撒尿^^|||

會在屋仔屎屎其實回想 一下...我覺得正常,我想很少人會放兩間屋入籠吧?

那有房的地方會比較隱密一點嘛!

人都會建廁所出來...那小寵會也是理所當然吧?
tsac_ever 2008-7-23 11:07:46 PM
冇~
佢地都唔識去~:051: :051:
茵茵 2008-8-9 12:33:16 AM
我宜家想俾隻熊仔鼠用 廁所 .. 宜家佢仲細 希望可以 學識喇:057:
hin63732127 2008-8-9 12:35:46 AM
有,wild有小量沙, 45$
hh0 2008-8-9 01:39:31 AM
小露寶就無用廁所, d 尿尿都只得幾滴, 無必要用
熊仔鼠就有用廁所, 放少少木粒在廁所
日日清潔下個廁所, 成個籠都好乾淨
燒雞。﹏。 2008-8-13 02:03:22 AM
我隻鼠鼠只會係一個角位殊殊~~d便便會踢去角位~:053:
所以唔洗廁所^^
y3826609 2008-9-27 09:46:40 PM
原帖由 abc_ooo 於 2008-7-6 08:20 PM 發表
吾該可吾可以話我知個16系邊買??
http://zizi-land.info/viewthread.php?tid=999&pid=9450
thz!!!

係金魚街嘅i love rabbit有得買

快速發帖