你地有冇俾鼠鼠用廁所?
因為未必隻隻鼠鼠都會識用廁所..
我都想買返個俾小紫用啊...
同埋用咩廁所post埋相出黎丫...
仲有d廁所價$ (要隔下價~_~)
廁所沙??價錢同埋品牌...
唔該哂咁多位..:054:
單選投票, 共有 151 人參與投票
29.14% (44)
70.86% (107)
您所在的用戶組沒有投票權限
usermooyan 2009-8-9 11:04:35 PM
通常鼠鼠都唔識用~ 佢地只係當睡房咁訓... = =" 所以冇比佢地用~
snowtiff 發表於 2008-7-6 06:22 PM

同你情況完全一樣:056:
usermooyan 2009-8-9 11:06:59 PM
14# 拉比藍

哎啊...我個隻都好似有食...
總之一掂親佢就會整個鼻半日:036:
係有野入左鼻定隻粉5得? (alex薰衣草味..因為個時買開個隻冇味冇貨)
carolyn_le03 2009-8-15 02:20:40 AM
5# abc_ooo

太子i love rxbbxit都有:053:
傘b 2009-11-14 01:22:11 PM
我有丫= =''
不過佢地向入面訓教-.-
嫣嫣;) 2009-11-17 09:44:07 PM
有._.佢自己識得用tim
嫣嫣;) 2009-11-18 06:16:12 PM
&我隻鼠鼠好聰明…佢有屎有尿通常都會o係廁所搞好佢..可能因為我o個廁所上面放左d廁 paper,而門口都比我整到得一個洞XD,,:043:哈哈
asd26900200 2009-12-20 08:53:51 PM

佢地都唔識用
64332151 2010-1-1 04:01:41 PM

我冇用!

因為......

冇錢ha ha
魚蛋 2010-1-20 09:57:05 PM
用過一排 ,, 但我隻衰野係廁所下面到柯 ...
有一次 我換野既時候一拎起 .. 成手都係 ..
之後就再冇俾佢用啦 !!
yeetatman 2010-1-26 09:44:08 PM
有買比鼠鼠,都識係廁所小解,不過成日搞到成個籠都係廁所砂
funnytabo 2010-4-18 01:39:10 AM
我冇買呀, 但係我唔覺佢有大小便既...
ps. 我剛領養佢2日
lela 2010-5-9 12:37:18 PM
no + never:040:
howardcheng 2010-6-28 04:50:41 PM
今日出街買左個比佢..
唔知佢會唔會識用呢-3-"?
nicky905 2010-11-15 08:30:38 PM
我隻鼠訓係到都"OR"屎
"OR"尿就係個籠入面四圍"OR"
-.-無比廁所佢用
EDNAKILAM 2010-11-17 01:03:10 AM
我的他們會將浴室當廁所..想喊..
HAAHAA~~~~

快速發帖