你地有冇俾鼠鼠用廁所?
因為未必隻隻鼠鼠都會識用廁所..
我都想買返個俾小紫用啊...
同埋用咩廁所post埋相出黎丫...
仲有d廁所價$ (要隔下價~_~)
廁所沙??價錢同埋品牌...
唔該哂咁多位..:054:
單選投票, 共有 151 人參與投票
29.14% (44)
70.86% (107)
您所在的用戶組沒有投票權限
傻小妹 2008-9-28 12:17:06 AM
我塊散熱板就係佢地既廁所:056:
無論塊板擺邊…佢都係去塊板到痾…激死!:050:
sportkit 2008-11-10 01:15:45 AM

我依家用緊個sanko wild, $45, 駁在個籠外, 養緊2隻鼠
但我覺得太貴, 一個"盒仔" 要成$45蚊 ~
唔係咁抵 .. (連一包細細既廁所沙, 咁樣又賣貴d, 真係無良商人!)

我仲有另一個sanko wild 籠, 養緊2隻鼠

我依家搵緊睇下有冇d 平靚正既廁所, 比佢地用

Winnie 2008-11-21 01:45:51 AM
不要用廁所沙,因誤食便麻煩,改用龍貓沙,龍貓沙是幼沙,倉鼠喜歡以粗沙沖涼,把龍貓沙放在牠們尿尿的位置,(牠們會自己決定在哪尿尿,並不是我們放廁所在哪,牠們就在哪尿尿),觀察後放正確位置,牠們會自己上廁所,而且龍貓沙不會周圍散、較密,誤食也沒問題,因成分是岩砂。
過路車人 2009-4-13 11:52:56 PM
我冇特別買厕所俾佢地用,養養下佢地就會有個位經常去尿尿。
vincent 2009-4-16 08:17:07 PM
我冇比鼠鼠架:008:

咁其實D鼠鼠識唔識去架:017:
Dororo 2009-5-21 10:46:52 PM
有啦, 一買左佢就識去, 離同屋仔對角, 放廁所沙, 我那個是連在籠子外的, 用左木康小d屎, 可以隔長一點時間清潔, 但前排清木康倒哂佢屋仔d野食之後, 唔知做咩佢有時會在廁所收食物, 唉...食物和屎放在一起, 夠{BANNED...我的倉鼠很怕人動它的小屋...經常做傻事.
pochaccoshop 2009-5-22 05:07:14 PM
我隻都有用廁所,我只係用一個盤放廁所沙在上面.
左殘0腦 2009-5-31 02:18:09 PM
我個隻無用的,,周圍痾a_______a
0772 2009-5-31 02:59:06 PM
有.

但係佢當廁所係屋仔.

係廁所訓-333333-.
abc123kai 2009-6-16 11:49:02 AM
我係太子既金魚街既i love rxbbxit ,$28就有一個!
yori 2009-7-30 09:45:05 PM
我冇比架...因為覺得唔多有用..而且個籠又唔大...
佢地周地去= =''
比左可能都冇用@@
poliarma 2009-8-4 12:00:01 AM
我都有俾個廁所佢呀..裡面仲放左廁所沙添..
冇唸過佢會唔會食呀..不過用左甘耐應該冇事卦~:018:
佢成日個係個籠既特定位置到去尿尿~~唉~~
poliarma 2009-8-4 12:01:55 AM
18# 甜品糕

係呀..我個隻都4個角到去傢,,
每日都要同佢執同埋抹乾淨..如果唔係就會好易濕左,整到佢傷風~
Kaye少 2009-8-7 12:46:25 PM
有呀~
我2隻都識去架
bubblesshan 2009-8-8 11:07:27 AM
我唔比俾佢o地o既~我驚佢o地唔識用~-3-

快速發帖