家人(我地一齊住)岩岩生左BB,媽咪叫我唔好養,影響BB!同埋自己2010又會去外國讀書!想問下有無有心人要!
賓尼兔 9個月
自己係超錫佢,但無何奈何BB係重要D
我希望你唔介意會打比你問下兔仔點同埋影下相比我睇!
希望你係真係有心養先好!!!!
thank youuuuu!

hamster1013 2009-3-27 06:41:15 PM
希望兔兔可以快d揾到個好主人啦!!!
你要加油呀~
hollychu 2009-3-27 07:18:50 PM
希望有人幫下手啦!!!!!!!!!!!!!!
hollychu 2009-3-28 12:12:42 AM
希望有人幫下手啦!!!!!!!!!!!!!!
hh0 2009-3-28 01:01:51 AM
我好中意兔兔, 同呢度D人一樣
但因為已養有多隻了, 有心無力
希望你兔兔儘快塭到新主人
hollychu 2009-3-28 01:18:38 AM
你可以幫我留多幾個comment push push 個post!
咁經以好幫到我!
riva.)) 2009-3-28 01:47:12 AM
推一巴!!
找個好的家!
sue427 2009-3-28 10:30:08 AM
聽講俾d小朋友多接觸動物,
可以增強佢既免疫力,
第時都無咁容易有敏感
helen_laam 2009-3-28 02:39:44 PM
不過家人反對係你講乜都冇用~~
就算搵個教授o黎話佢知係冇問題都冇幫助o架~~
而家唯一可以幫到就係幫手推下~~
同埋睇下身邊有冇d有責任感o既朋友仔想收養兔兔囉~~
hollychu 2009-3-28 09:27:14 PM
:050: 仲係無人問(樽)
firen_freeze)) 2009-3-29 01:33:47 AM
是「無人問津」嗎?

(其實是順便推一下)
dorothy 2009-3-29 01:34:51 AM
你幾時之前要搵到人收養兔兔?
Jessie)) 2009-3-29 02:13:11 AM
幫你push下

話說我個客家養4隻狗之後生左個女佢都好放心, 因為知道BB大個一定冇鼻敏感

但係原來要生個個唔係你咁冇計啦, 同家人講咩都冇用佢地都唔聽嫁喇

我都明你咩心情, 好似之前我在家養了小飛飛(愛情bird)之後比我對面屋班X街投訴, 家人想唔要飛飛, 我都同佢地嘈到要著紅衫跳樓打算死左拉埋對面個家人陪我tim, 結果都係解決左, 飛飛去左我姑媽家, 仲同佢隻狗friend到打band, 而家我個個星期日都去睇佢錫佢^^

如果你找不到人要, 不如找人親戚幫幫手?

hollychu 2009-3-30 12:19:56 AM
THANK YOU 大家一直以來的幫忙!
BB 以經比左個叫MEME 的超級好兔友
同埋BB 都唔係好驚TIM
hamster1013 2009-3-30 12:47:12 AM
咁係咪即係兔兔已經搵到好人家喇?
hollychu 2009-3-30 03:07:21 AM
:053:  yes

快速發帖