http://www.hkpet.net/big5/adopt/ ... ;pet=0&id=6686#

我平時都有上網睇下人地領養d野...
我睇下睇下發現個棄養人....
原來係Ken LEUNG....
隻兔兔佢都養左1年 6個月 ....
係咪佢生完唔要佢??
呢d人真係好賤...
玩完唔要...
領養費$100...
當隻兔兔係咩...
玩具??定貨物??
Jessie)) 2009-7-11 10:50:40 PM
Ken leung係邊個???
光之天使)) 2009-7-11 10:55:48 PM
我又唔知佢養左幾耐...
唉~
只係希望兔兔可以搵到好主人
尤尤 2009-7-11 11:01:22 PM
原帖由 Jessie 於 2009-7-11 10:50 PM 發表
Ken leung係邊個???

個果繁殖專家...
ken哥...
hh0 2009-7-11 11:28:43 PM
生完唔要, 已經生到盡, 仲要賺埋領養費
唔太似侏儒都話係侏儒, 明呃人
小米 2009-7-11 11:47:34 PM
隻兔兔好靚女~
但唔似平日係佢個卜成日見既兔媽噃???
Jessie)) 2009-7-11 11:56:55 PM
原帖由 尤尤 於 2009-7-11 11:01 PM 發表

個果繁殖專家...
ken哥...

wa..........做兔仔做到佢咁音公, 俾人配完種就唔要........唉.......
生命黎嫁, 有血有肉嫁, 機器咩, 開公廠幫佢出產兔仔呀?!?!?
算啦, 個天唔會睇漏眼既, 唔洗咁勞氣
-滴jaIiI`:) 2009-7-12 12:19:00 AM
ken哥勁野~_~
養左1年6個月;吾通真係1d感情都無?仲要當佢係工具甘.
自問我相信大家養左一星期都會有幾深既感情下.
佢真係只係識得生兔兔賣錢囉,:069:
* 佢隻兔兔都幾可愛幾令;]
elvisli 2009-7-12 03:38:37 AM
wo.呢條link..係uwants有排玩
Vinkivan 2009-7-12 02:18:34 PM
隨用諗倒用"賤"去形容呢個人之後, 真係諗唔倒仲可以用咩~!!:052: :052: :052:
KANGAI=] 2009-7-12 03:44:09 PM
呢個人又衰嫁....又賤lor
當隻兔兔係咩呀?!
真係火都黎埋!!!:052: :052:
hamster1013 2009-7-12 04:41:38 PM
哩個人真係賤到無輪#^62^#
alaneva 2009-7-12 04:43:38 PM
大家唔駛勞氣;學jessie咁講;個天唔會睇漏眼;更何況呢位人兄個朵臭曬就係兔主都知!!!
katatata 2009-7-12 06:34:30 PM
佢上次咪買左隻兔返去既~隻兔返去無耐就生左堆兔bb~
之後賣出去~1隻$1500~仲話係純種...超搞笑lo~邊個經手都唔知~就話純種...
仲有其他侏儒bb~初初都成8百幾1隻~無人要~依家好似平賣咁~
ronniecheung 2009-7-12 08:16:08 PM
其實兔媽媽生咗咁多胎, 係咪將來日子健康都會唔好? 病痛都多d?

快速發帖