禮拜六行經總統﹐打算睇下有無咩可以添加比鼠鼠﹐又打算順便睇下鋪頭D鼠鼠
本來打算買D隧道比佢玩﹐後來考慮左陣都係無買...最後就決定買包麵包蟲比佢試下!!:040:
返到屋企急不及待徒手拎條蟲仔比佢試下(開頭都有D驚D蟲蟲)
唔理喇﹐括出去!...好在鼠鼠都接受呢隻營養小食~:073:
不過唯一唔肯定就係係咪都係一個禮拜比佢食1,2條左右?可唔可以多D?

以上係小妹o既獨家分享:054:
cervantes 2008-8-19 07:15:51 PM
有乾既我一定唔會買活生生個d
生個d太過得人驚la:056:
like_yan 2008-10-19 11:52:13 AM
千其唔好比D虫變成虫呀!!!

好嘔心~~ :065:
雞PET 2008-10-28 02:08:22 AM
我都係用叉"不"起黎比佢地食:046:
【細賢】 2008-10-28 11:13:04 PM
有冇人可以post d既乾既麵包虫比我睇下:056:
aR婷 2008-10-29 03:14:25 PM
我都buy左一包呀~15蚊一包!乾ge~:062:
好輕ga za~好多條~鼠鼠超中意食呀!!:032:
【細賢】 2008-10-29 10:21:45 PM
我今日係i love買左包麵包虫喇,,"

原來乾左既麵包虫好細條-0-"

我d鼠鼠..咬2啖就唔食丫嗚嗚...:050: :022: :013:
wesky 2008-10-29 10:30:07 PM

回復 # 的帖子

你可以拎黎賣啦,  哈哈~~
【細賢】 2008-10-29 10:53:22 PM
yoyoyo@@"

我岩岩再餵d虫虫比我隻小紫食..佢食丫@@"

食左3條添..開心死我了@v@"

∼小識*” 2008-11-12 02:46:31 PM
虫乾我都驚,,,何況生ge..:046: :046: :046:
mary343226 2008-11-22 08:38:34 AM
原帖由 kelly_shing 於 2008-7-14 05:21 PM 發表
我都係徒手喂鼠鼠食的:077:
但係買生勾勾的真係唔敢...點解你o甘勇敢架?
唔知鼠鼠會唔會同佢打交呢:073:

好怕好怕:011: :011: :011: :011: :011: :011: :011: :011:
poliarma 2008-11-27 11:41:21 AM
餵APPLE ?
但係APPLE唔係有果糖的MA?甘樣會唔會唔健康?
有冇你餵蟲個時條片可以睇下~KEKE~:057:
【細賢】 2008-12-3 04:01:42 PM
原帖由 poliarma 於 2008-11-27 11:41 AM 發表
餵APPLE ?
但係APPLE唔係有果糖的MA?甘樣會唔會唔健康?
有冇你餵蟲個時條片可以睇下~KEKE~:057:

幾日餵一小舊is ok@@"

我d鼠鼠都好鐘意食水果haha
poliarma 2008-12-5 10:21:15 AM
點解D乾既蟲蟲好似活蟲蟲甘既..??
睇落去同生既冇咩分別??
你係咪因為係乾既先敢拿起手傢細賢?
suet1220 2009-2-8 11:35:13 PM
好......恐怖............:026:
0772 2009-6-9 09:15:33 PM
買左1包麵包虫0.0

之前唔多鐘意食.

而家成日都想食-,-`

快速發帖