今日問鋪頭訂草,MOMI及NE唔再出草, 真的是事實嗎?

我又想平,又想可以幫助磨牙,所以食開MOMI 1st cut
2隻囡囡被迫要轉草.....救命呀!

APD貴一倍
OXBOW草枝佔一半,又無1st Cut咁多枝咁好磨牙
應該轉甚麼牌子好呢?
wesky 2009-10-10 11:10:28 PM
MOMI 唔出草 o.o ??
我兩隻食開 oxbow, 牙仔都仲好健康
Vinkivan 2009-10-10 11:23:17 PM
我個人覺得食OXBOW都唔錯呀~ 我家啲小鬼都係食OXBOW~!!
喵喵 2009-10-10 11:41:46 PM
之前我買過MOMI呀 不過兔兔唔多肯食 唔知係咪硬身d呢...
hh0 2009-10-10 11:46:27 PM
真係?  仲打算買草添, 食開momi......
wm20472 2009-10-11 12:11:56 AM
我都只係淨返大半包,要轉草就要現在轉~
所以我都想問各位兔友知唔知情況....:047:
katkat 2009-10-11 12:13:22 AM
oxbow and jojo's
小樹同發發都食呢兩隻。有時會俾apd。
尤尤 2009-10-11 12:28:33 AM
真定假架??#^31^#
如果唔出好大煲架喎....
大家到時又要搶草....
唔係兔兔實冇野食....#^40^#
katatata 2009-10-11 12:58:47 AM
之前我訂草時, 寵X旦個到都話唔會再返NE 22LBS
我唔知所有草都停TIM... 我之後訂左JOJO,
但我又嫌JOJO似2ND CUT, 龍貓食2ND唧, 但兔兔又唔想俾2ND
但OXBOW又唔分開獨立包裝, 好難訂大箱, 同人SHARE WO...
燒雞。﹏。)) 2009-10-11 01:52:35 AM
唔係卦:046:
我家totwo由細到大食開momi
都唔知轉咩草好......
lingyan 2009-10-11 01:59:15 AM
我個隻都食 oxbow ga wor,
牙仔都無事。
chocolate301 2009-10-11 02:05:57 AM
momi都唔出?!
我仲見兔友講兔兔肯食momi o既話d屎屎會靚d~
仲諗住遲d試下俾拖肥食tim...

不過拖肥食開oxbow+apd~~
兔仔怡v3v 2009-10-11 02:07:33 AM
之前有一排momi好差我都幫mimi轉左jojo
之後發覺jojo其實都唔差嫁..
因為據8路兔既姐姐話jojo係同APD同一個廠出既..
都有粗枝...不過冇MOMI咁硬...
同埋都好香好綠嫁包草..
兔友有興趣可以影相俾你地睇下
FATO_W 2009-10-11 02:16:30 AM
下....咁突然唔出草既?
好在我兔兔食開oxbow
其他兔友不妨試下 都唔錯牙
湯丸 2009-10-11 02:34:03 AM
May be it's only that store? did you ask others ar??

快速發帖