大家覺得自己隻兔俾人正傷 係咪仲要去搵返人同人和好呀
一句sorry都無就要同人和好嗎
我唔明點解有兔友可以係咁迫我同佢好返囉 大佬 道理在我這邊
無啦啦自己隻兔俾人正到傷曬 好難好唔去傷心唔去喊囉
我喵喵都未完全好返就要俾人迫我同佢去返 咩道理呀
大家COPY黎睇下 依D唔係叫迫 叫俾意見嗎

喵喵 2010-1-8 01:21:25 AM
原帖由 elvisli 於 2010-1-8 01:18 AM 發表
你唔放埋之後果d上黎?

好似唔只咁小喎

爆哂粗果d呢.

唔係想斷章取義呀?

我唔介意你放埋出黎 你可以放
放曬出黎爆粗都係因為你迫我同佢和好而引起
你可以全部放曬出黎
我爆粗講既野全部都俾得人睇
我揀依段 係要俾人知道你睇得自己幾高 迫人和好
elvisli 2010-1-8 01:22:08 AM
咁你放睇下邊個迫邊個?

我冇save呀

定係你唔敢放?
喵喵 2010-1-8 01:22:59 AM
原帖由 elvisli 於 2010-1-8 01:19 AM 發表
自己做過d乜唔到你想唔想.只係你冇諗後果

我重申多次我無要同你開火
只係你一定要人地跟你果套 你話和好 我就要聽你講和好
好喇你話做朋友俾意見叫我和好
我話需要時間 無咁快好返
你就話我唔大方
我仲有咩聲出呀
elvisli 2010-1-8 01:23:04 AM
原帖由 喵喵 於 2010-1-8 01:21 AM 發表

我唔介意你放埋出黎 你可以放
放曬出黎爆粗都係因為你迫我同佢和好而引起
你可以全部放曬出黎
我爆粗講既野全部都俾得人睇
我揀依段 係要俾人知道你睇得自己幾高 迫人和好

我揀依段 係要俾人知道你睇得自己幾高 迫人和好 [/quote]
即係斷章取義啦

想人公平評理.做咩唔敢放哂所有圖上黎?
喵喵 2010-1-8 01:23:46 AM
原帖由 elvisli 於 2010-1-8 01:22 AM 發表
咁你放睇下邊個迫邊個?

我冇save呀

定係你唔敢放?

我敢放 你係咪想我全部放出黎丫
我怕咩姐 爆粗都唔夠人地入我隻兔毒啦
elvisli 2010-1-8 01:24:18 AM
咁快d啦.等緊你
豆腐 2010-1-8 01:25:06 AM
咁火爆做咩-.-?
人地好心...想你地唔好嘈者..
咁如果elvisli講既野..唔岩你聽..
你可以唔同佢做朋友 ?
可以無視佢...
佢都唔會迫 同你做朋友 ..
e件事其實好小...
唔洗下下放哂出黎..
開哂post.....
sheena 2010-1-8 01:26:25 AM
唔好嗌架住啦, 其實好小事咋嘛
大家性格唔同,
elvis一心諗住大事化小, 同埋可能係男仔, 唔會嬲好耐
但喵媽都係緊張喵喵之嘛, (其實俾著係我, 唔好話俾D時間, 我諗一世都唔會原諒傷害自己兔兔既人)
大家都係愛兔之人, 大家既出發點都係好既,
無謂因為某D人嗌交LA=)為左一個傷兔既人而冇左個朋友, 唔值得嘛
elvisli 2010-1-8 01:27:07 AM
原帖由 豆腐 於 2010-1-8 01:25 AM 發表
咁火爆做咩-.-?
你可以唔同佢做朋友 ?
可以無視佢...
e件事其實好小...
唔洗下下放哂出黎..
開哂post.....

你小心佢又話埋你.因為你唔順佢意.佢以為真係佢岩哂,人地負佢先會放哂d私人野上黎
喵喵 2010-1-8 01:28:01 AM
原帖由 豆腐 於 2010-1-8 01:25 AM 發表
咁火爆做咩-.-?
你可以唔同佢做朋友 ?
可以無視佢...
e件事其實好小...
唔洗下下放哂出黎..
開哂post.....

你copy左佢段野睇下係咪迫我
唔係迫我點會又話人唔大方
即係大定要聽佢講野既 我無話唔和好 要時間姐
你試下 俾著你 隻兔咁樣 你會點

elyse)) 2010-1-8 01:28:02 AM
呢2位兄台你地搞咩呢...2個加埋半百...
有咩唔唔啱,米傾到啱lor....
有兔友唔啱,米慢慢教到佢啱lor....有邊個一開始就識養兔....
有邊個一養兔過程無錯....
為左一個兔友,一件事搞到咁...無錯自己仔女受傷,最痛都係自己
但是mini house 係一個和平,大家一起分享養兔既地方,第三者見到都唔開心啦
elvisli 2010-1-8 01:28:46 AM
原帖由 sheena 於 2010-1-8 01:26 AM 發表
唔好嗌架住啦, 其實好小事咋嘛
大家性格唔同,
elvis一心諗住大事化小, 同埋可能係男仔, 唔會嬲好耐
但喵媽都係緊張喵喵之嘛, (其實俾著係我, 唔好話俾D時間, 我諗一世都唔會原諒傷害自己兔兔既人)
大家都係愛兔之 ...

唔係悔氣..呢d唔知幾時講一句踩親佢就反面既朋友..不要也罷

更加冇諗過minihouse咁和諧既地方.比人用黎做公審私人問題
豆腐 2010-1-8 01:29:06 AM
原帖由 elvisli 於 2010-1-8 01:27 AM 發表

你小心佢又話埋你.因為你唔順佢意.佢以為真係佢岩哂,人地負佢先會放哂d私人野上黎

我都只係用第三者去睇依件事..
同發表我既意見...
喵喵 2010-1-8 01:30:19 AM
原帖由 elvisli 於 2010-1-8 01:28 AM 發表

唔係悔氣..呢d唔知幾時講一句踩親佢就反面既朋友..不要也罷

更加冇諗過minihouse咁和諧既地方.比人用黎做公審私人問題

係你唔明白我喵喵有幾慘有幾傷姐
係你迫人和好姐
elvisli 2010-1-8 01:30:58 AM
呢個post同之前買家品放片上網果個趙燕泙事件有咩分別

快速發帖