大家覺得自己隻兔俾人正傷 係咪仲要去搵返人同人和好呀
一句sorry都無就要同人和好嗎
我唔明點解有兔友可以係咁迫我同佢好返囉 大佬 道理在我這邊
無啦啦自己隻兔俾人正到傷曬 好難好唔去傷心唔去喊囉
我喵喵都未完全好返就要俾人迫我同佢去返 咩道理呀
大家COPY黎睇下 依D唔係叫迫 叫俾意見嗎

喵喵 2010-1-8 01:41:19 AM
原帖由 elvisli 於 2010-1-8 01:39 AM 發表

而家係邊個唔肯私下解決.要公開化

我delete左
elyse)) 2010-1-8 01:41:54 AM
請2位收聲吧...
旁觀者都唔好出聲,等2位成年人自己解決
佢地2個之間只有他們知,我們都不適合評論
搵人搵wesky 上黎delete左個post佢...
如果唔係嘈到出年,佢地都唔捨得私下解決,和平收場
elvisli 2010-1-8 01:42:26 AM
原帖由 喵喵 於 2010-1-8 01:40 AM 發表

我已經轉曬相 
無曬你d私人信息
不過我唔會再上黎喇
希望你明白我為咩事要咁做
唔係你迫人和好一開始...

做咩轉?唔留番.定係你可唔可以send番比我.我自己放番上黎?

自己放完上黎一陣又del咁唔環保?
elvisli 2010-1-8 01:43:20 AM
原帖由 喵喵 於 2010-1-8 01:41 AM 發表

我delete左

你打你一巴幫你搽藥膏好唔好?
喵喵 2010-1-8 01:43:43 AM
原帖由 elyse 於 2010-1-8 01:41 AM 發表
請2位收聲吧...
旁觀者都唔好出聲,等2位成年人自己解決
佢地2個之間只有他們知,我們都不適合評論
搵人搵wesky 上黎delete左個post佢...
如果唔係嘈到出年,佢地都唔捨得私下解決,和平收場

我明白 唔好意思嘈到各位
大家明白我喵喵正親我有幾心痛就ok
我都唔想再嘈
不過唔回post 一陣都係會俾人話我唔敢出聲 算了
喵喵 2010-1-8 01:44:47 AM
原帖由 elvisli 於 2010-1-8 01:43 AM 發表

你打你一巴幫你搽藥膏好唔好?

哎ya 咩你都明依個道理架..?
我喵喵何止俾人打一把呀
佢俾人咁傷法 你都要我當無事
不如我星你一把 你當無事丫
咁點解你要迫我同佢好返呀 你講唔講得通你自己呀�
你諗清楚先好講d野
elvisli 2010-1-8 01:45:21 AM
原帖由 喵喵 於 2010-1-8 01:43 AM 發表

我明白 唔好意思嘈到各位
大家明白我喵喵正親我有幾心痛就ok
我都唔想再嘈
不過唔回post 一陣都係會俾人話我唔敢出聲 算了

原來你知會擾攘到人地

開post果陣有冇考慮到後果?
光之天使)) 2010-1-8 01:47:42 AM
算la~大家都明喵媽就ok喇

至於呢個post大家睇過就算la~
希望唔好咁上心
件事就咁完la
elvisli 2010-1-8 01:48:54 AM
原帖由 喵喵 於 2010-1-8 01:44 AM 發表

哎ya 咩你都明依個道理架..?
我喵喵何止俾人打一把呀
佢俾人咁傷法 你都要我當無事
不如我星你一把 你當無事丫
咁點解你要迫我同佢好返呀 你講唔講得通你自己呀�
你諗清楚先好講d野

到而家閣下都仲覺得係迫你.我再次為你拍掌
咁就要睇星我一巴係咩動機

咁人地係唔係專登要整傷你隻兔?動機就係想你隻兔冇哂d毛?

喵喵 2010-1-8 01:50:28 AM
原帖由 elvisli 於 2010-1-8 01:48 AM 發表

咁睇就要睇星我一巴係咩動機

咁人地伙唔係專登要整傷你隻兔?戶機就係想你隻兔冇哂d毛?

我唔想再多講
我之前同你講得好清楚成件事 我點搶返喵喵
sheena 2010-1-8 01:52:05 AM
其實真係一件小事之嘛,
不如wesky del左呢個post, 無謂大家睇到都唔開心啦
喵媽同elvis你地平心靜氣響msn傾下啦, 我知大家出發點都係好,
喵媽唔當elvis係朋友就唔會同佢傾啦,
elvis唔係緊張喵媽亦唔會當初勸喵媽啦
試下真係自己平心靜氣講返自己點諗, 唔好惡唔好火爆唔好粗口
難得當初成為朋友, 一定係因為緣份, 諗下對方平時點錫自己啦=)
elvisli 2010-1-8 01:52:22 AM
原帖由 喵喵 於 2010-1-8 01:50 AM 發表

我唔想再多講
我之前同你講得好清楚成件事 我點搶返喵喵

咁即係講唔通喵喵梳毛同打我一巴既動機一致?
咁明你d乜?

開完post比全世界知道之後話del左想當冇事?有冇咁易?
喵喵 2010-1-8 01:53:13 AM
原帖由 elvisli 於 2010-1-8 01:48 AM 發表

咁就要睇星我一巴係咩動機

咁人地係唔係專登要整傷你隻兔?動機就係想你隻兔冇哂d毛?

就算佢唔係有動機要正傷喵喵
咁佢D養兔方法係咪岩曬呀
咁結果我喵喵係咻真係傷曬呀
咁係咪一句SORRY都無
都要同佢和好呀
係咪我喵喵受害呀
點解你可以咁講野都得架
喵喵受傷 仲要問返我轉頭係咪人地有心正喵喵
有無心都好 喵喵都係傷曬 我都係十分之心痛
我的眼淚不是白流的
elvisli 2010-1-8 01:55:32 AM
咁你講乜星我一巴?

你未回應我係唔係開完post放哂圖上黎之後.自己下左啖氣

之後del 番就可以當冇事?

定係你自己感受最緊要.唔洗諗其他人?
喵喵 2010-1-8 01:58:05 AM
原帖由 elvisli 於 2010-1-8 01:55 AM 發表
咁你講乜星我一巴?

你未回應我係唔係開完post放哂圖上黎之後.自己下左啖氣

之後del 番就可以當冇事?

定係你自己感受最緊要.唔洗諗其他人?

我無話要DEL左個POST
你話我把你D私人信息公開左 我已經DELETE左
咁我想問返你 咩你咁唔大方呀 我起馬無令你受傷 你都已經咁嬲
咁我喵喵俾人攪到咁 你叫我點大方得起呀 都係你教我架姐

快速發帖