大家覺得自己隻兔俾人正傷 係咪仲要去搵返人同人和好呀
一句sorry都無就要同人和好嗎
我唔明點解有兔友可以係咁迫我同佢好返囉 大佬 道理在我這邊
無啦啦自己隻兔俾人正到傷曬 好難好唔去傷心唔去喊囉
我喵喵都未完全好返就要俾人迫我同佢去返 咩道理呀
大家COPY黎睇下 依D唔係叫迫 叫俾意見嗎

光之天使)) 2010-1-8 01:03:16 AM
你唔想無人迫到你既
平心靜氣d~
兔仔怡v3v 2010-1-8 01:08:24 AM
原帖由 喵喵 於 2010-1-8 12:54 AM 發表
大家覺得自己隻兔俾人正傷 係咪仲要去搵返人同人和好呀
一句sorry都無就要同人和好嗎
我唔明點解有兔友可以係咁迫我同佢好返囉 大佬 道理在我這邊
無啦啦自己隻兔俾人正到傷曬 好難好唔去傷心唔去喊囉
...

喵喵媽...首先唔好咁勞氣住先...
我明白喵喵佢俾人梳到一忽忽做多媽既一定會好唔開心...比著我, 如果我咪咪&果果俾人梳到咁我都一樣控制唔到...
但我覺得個位兔友都有必要企出黎SAY句SORRY丫~我知道喵媽唔會咁小氣的.
就算一句SORRY都起碼表示到你係有成意想喵媽佢原諒你既, 只係一句SORRY ONLY...如果一句SORRY都講唔出口姐係冇意去同喵媽佢和好如初..
希望喵媽同呢位兔友可以快D和好如初啦~~~
elvisli 2010-1-8 01:10:51 AM
咁點?上面d對話係我講.咁想點?

你無非都係想比人知你岩哂.人地最唔明白你.

呢d叫網上暴力.既然你做得出我亦不必再同你留情面
喵喵 2010-1-8 01:10:54 AM
原帖由 兔仔怡v3v 於 2010-1-8 01:08 AM 發表

喵喵媽...首先唔好咁勞氣住先...
我明白喵喵佢俾人梳到一忽忽做多媽既一定會好唔開心...比著我, 如果我咪咪&果果俾人梳到咁我都一樣控制唔到...
但我覺得個位兔友都有必要企出黎SAY句SORRY丫~我知道喵媽唔會咁小 ...

你睇我HISTORY都見我話要時間 
第一 我無話唔同佢和好 只係要時間
大佬 我喵喵D毛都未生齊 就話要我約佢飲茶 有無攪錯呀
而且一句對唔住都無 就要同佢好返
我唔明人地點解要話我唔大方囉 試下佢隻兔俾人攪到咁睇下佢大唔大方得起囉∼
明明受害者係我 反而仲要俾人話我唔大方 真係無野講囉~
elvisli 2010-1-8 01:13:01 AM
既然你覺得係迫.咁就係迫.

你要嬲無人可以阻到你

唔岩聽就收線..同意你就係朋友?

值唔值跟你交朋友唔到你一個話事.係唔係即係你覺得值得人地就要同你交朋友.

不要睇自己睇得太高
喵喵 2010-1-8 01:14:34 AM
原帖由 elvisli 於 2010-1-8 01:10 AM 發表
咁點?上面d對話係我講.咁想點?

你無非都係想比人知你岩哂.人地最唔明白你.

呢d叫網上暴力.既然你做得出我亦不必再同你留情面

我唔係要同你嘈 而係我想大家兔媽睇下係咪真係我唔夠大方
我隻兔俾人正親 一句對唔住都無 就話要我搵埋佢飲茶
而且我無話過唔原諒佢 只係要時間姐
點解連時間都唔俾我 我喵喵D毛都未生齊
點解迫我咁快同佢好返呀... 我喵喵俾佢正到咁 就算唔好返道理都在我度
elvisli 2010-1-8 01:15:40 AM
唔係要同我嘈你擺哂所有野上網?

你擺得出黎預左我開火架啦

即係點?

擺出黎要我睇戲?
sheena 2010-1-8 01:16:40 AM
喵媽唔好咁勞氣先,
total媽講得岩, 冇人迫到你架
有時有D野做左就係做左, 傷害左你就係傷左,
原唔原諒你係在於你自己架咋
你原諒佢係你大方, 但你唔原諒佢亦唔代表你小器

好似law咁, 傷人呢D, 就算家屬肯和解都唔可以撤銷控罪啦
喵喵 2010-1-8 01:17:03 AM
原帖由 elvisli 於 2010-1-8 01:13 AM 發表
既然你覺得係迫.咁就係迫.

你要嬲無人可以阻到你

唔岩聽就收線..同意你就係朋友?

值唔值跟你交朋友唔到你一個話事.係唔係即係你覺得值得人地就要同你交朋友.

不要睇自己睇得太高

我估大家睇完後野知道邊個睇得自己太高囉
唔係你睇得自己太高做咩要迫我同佢和好
我同你講話要時間 你就話我唔大方
試問我隻兔俾人咁傷發 點樣大方到呀
光之天使)) 2010-1-8 01:17:46 AM
大家都冷靜d~~

和唔和好呢件事遲d先再講la~
自己隻兔受傷害,有條刺都好正常~
和好唔到咪算lor~

亦都唔好因為一件事而擴大到傷大家和氣嘛
喵喵 2010-1-8 01:18:13 AM
原帖由 elvisli 於 2010-1-8 01:15 AM 發表
唔係要同我嘈你擺哂所有野上網?

你擺得出黎預左我開火架啦

即係點?

擺出黎要我睇戲?

你錯了 我擺出黎係想大家平下 係咪真係我小氣
係咪人地正到我隻兔我都要去搵返果個人 
洗唔洗我掉轉頭同佢講對唔住呀
我唔係想同你開火 亦無依個意識要去咁做
elvisli 2010-1-8 01:18:34 AM
你唔放埋之後果d上黎?

好似唔只咁小喎

爆哂粗果d呢.

唔係想斷章取義呀?
elvisli 2010-1-8 01:19:19 AM
自己做過d乜唔到你想唔想.只係你冇諗後果
喵喵 2010-1-8 01:19:27 AM
原帖由 sheena 於 2010-1-8 01:16 AM 發表
喵媽唔好咁勞氣先,
total媽講得岩, 冇人迫到你架
有時有D野做左就係做左, 傷害左你就係傷左,
原唔原諒你係在於你自己架咋
你原諒佢係你大方, 但你唔原諒佢亦唔代表你小器

好似law咁, 傷人呢D, 就算家屬肯和解 ...

我無話唔原諒佢 只係要時間姐
係咪要我喵喵依家都未曬 就要我去搵佢好返
係咪要我同返佢講唔好意思呀

快速發帖