SANKO WILD #381 :010:
好正呀真係, 仲正過之前個MR-320
不過講到清潔方便就真係差好遠~~

HK$178, 買多兩個塞都係HK$188~~

(用返之前個MR水樽)

(招財好鍾意係2樓休息)

y3826609 2009-1-19 11:42:48 PM
我又想換呢個籠ar
想問下呢個籠清潔點樣唔方便?
個原廠水樽飲水個位鼠鼠會唔會好難飲水?
aR婷 2009-1-20 11:22:13 AM
唉~~~:012:
e+d鼠鼠真係幸福,尤其係招財仔...........:038:
愛鼠路人甲 2009-2-3 09:44:58 PM

回復 # 的帖子

招財媽@_@我係龍貓壇果個tin呀@_@
估唔到你都係呢個壇既會員~~
我知呢個壇冇耐,岩岩入左呀@_@
仲有招財好靚仔:001:
★Ocean★ 2009-2-3 10:35:39 PM
我想買但是買不起:050: :061: :022:
0772 2009-4-7 01:35:54 PM
哇`

招財GE新籠好靚呀^V^
小星星仔 2009-4-21 06:15:41 PM
三層籠靚D~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
leewaiki 2009-5-30 10:55:18 PM
招財真係正@v@"
其實我一直以黎都好想買番響前面開門果d籠
前兩個月第二次養鼠,,都係新手,,,跟住買左個響上面開門ge籠...
加上鼠鼠都唔敢爬出黎-.-....
招財真係好幸福@@"
bu1210 2009-6-28 05:21:38 PM
新手的我想問問
1.呢種籠大約幾多錢?
2.哪裡可以買到?
0772 2009-6-29 01:01:21 AM
新手的我想問問
1.呢種籠大約幾多錢?
2.哪裡可以買到?
bu1210 發表於 2009-6-28 05:21 PM

係i love xxxxxx178.

係多x龍有.但係要208-.-
bu1210 2009-6-29 05:03:16 PM
係i love xxxxxx178.

係多x龍有.但係要208-.-
0772 發表於 2009-6-29 01:01 AM

thank you very much
0772 2009-6-29 06:34:45 PM
thank you very much
bu1210 發表於 2009-6-29 05:03 PM

因為連係i love xxxxxx既貨板都比我買左xd.
bu1210 2009-6-29 10:01:43 PM
因為連係i love xxxxxx既貨板都比我買左xd.
0772 發表於 2009-6-29 06:34 PM

ok 我放棄     轉用第2隻
:p

快速發帖