家中兔兔 7個月大  女仔 
最近愈食愈小 之後有餵草粉 
昨晚開始沒有屎屎 有尿尿  
今天有去大圍驗血 肝沒事
醫生要我再餵草粉 
肚中現在摸到硬塊  請問我可以點做><
==================
THANKS各位的幫忙
奶茶剛剛在8時多左右去左天國
佢一直努力都最後 好感動
最後一刻佢係我同另一位主人身邊

詳細的事我休息一晚才打^^

hamster1013 2010-5-31 12:48:19 PM
希望兔兔無事啦!
真令人擔心.......
hamster1013 2010-5-31 12:57:40 PM
原帖由 千秋王子 於 31/5/2010 00:10 發表
重有一個做法都係一定岩嫁~~~~
剖開佢個肚拎條腸出黎睇下咩事咪得囉:040:
呢個做法都幾好...不過我唔知得唔得^^

你夠未呀?!
人哋已經好擔心架啦!
唔該你唔好再喺度講埋啲無用+九唔搭八o既嘢得唔得.
你話有咩事都話帶兔兔去睇醫生,
唔睇醫生可以點,
自己同佢醫?
人病咗都要睇醫生啦!
更何況係一隻兔兔~

講嘢之前唔該用吓個腦先丫~
choi_ching 2010-5-31 01:41:38 PM
兔兔已經係醫院留醫
littledot 2010-5-31 01:56:56 PM
但係知道兔兔係咩事嗎?同埋佢d便便點解咁樣既?
Jessie)) 2010-5-31 01:58:56 PM
兔兔冇事丫嘛???希望佢大步LAM過啦...
睇屎屎D相, 真係好嚴重............................
Maggie)) 2010-5-31 02:04:09 PM
原帖由 hamster1013 於 2010-5-31 12:57 PM 發表

你夠未呀?!
人哋已經好擔心架啦!
唔該你唔好再喺度講埋啲無用+九唔搭八o既嘢得唔得.
你話有咩事都話帶兔兔去睇醫生,
唔睇醫生可以點,
自己同佢醫?
人病咗都要睇醫生啦!
更 ...

IF 佢經腦思考過,就唔會講d咁既說話吧.....:054: .....所以,我相信兔友都知道佢既話係不可信........我係其中一個會睇post,見佢個名就會skip左唔睇既人之一.......:051:

回返個post,我就係唔係好明白,,,,,果d白色一舊舊果d,真係兔兔d屎?:050:
Jessie)) 2010-5-31 02:09:21 PM
原帖由 Maggie 於 2010-5-31 02:04 PM 發表

IF 佢經腦思考過,就唔會講d咁既說話吧.....:054: .....所以,我相信兔友都知道佢既話係不可信........我係其中一個會睇post,見佢個名就會skip左唔睇既人之一.......:051:

回返個post,我就係唔係好明白,,, ...

我怕佢會唔會係腸道發炎先會ALL D白色野, 我之前都未見過兔兔會ALL D尿又唔係尿, 屎又唔係屎既野:044:
elvisli 2010-5-31 02:35:54 PM
白色似紙巾...
redbean 2010-5-31 02:55:46 PM
如果係紙巾,應該消化到
會唔會係布或者膠呢

不過點都好,希望兔兔排左D異物就無事
大步纜過
katy)) 2010-5-31 03:35:38 PM
可憐... 上網睇D左資料最WORST要做手術, 希望兔兔吉兔天相!
千秋王子 2010-5-31 04:31:59 PM
隻兔仔好明顯就係吞左白色鋪桌的膠紙
我v仔都吞過不過比我見到吞左少少
之後d屎屎到搵番出黎
白色不過只係少少....
如果你夠僵可以正碎d屎屎摸下咩黎...咪知咩事囉
katy)) 2010-5-31 04:35:11 PM
原帖由 千秋王子 於 2010-5-31 04:31 PM 發表
隻兔仔好明顯就係吞左白色鋪桌的膠紙
我v仔都吞過不過比我見到吞左少少
之後d屎屎到搵番出黎
白色不過只係少少....
如果你夠僵可以正碎d屎屎摸下咩黎...咪知咩事囉

咁你收好d膠枱布喇... 唔係次次都吞少少咁好彩ga:054:
chocolate301 2010-5-31 04:55:10 PM
希望兔兔冇事啦~~
d屎咁樣真係好唔尋常!!
等主人update 兔兔消息!!
加油呀,,,兔兔一定捱得過架!
bosasa1987 2010-5-31 06:20:11 PM
希望會無事啦~唔知點解我覺得似腸...
喵女)) 2010-5-31 07:59:40 PM
原帖由 bosasa1987 於 2010-5-31 06:20 PM 發表
希望會無事啦~唔知點解我覺得似腸...

唔好講了..我好想喊啦..
兔兔點呀..加油呀~~

快速發帖