好似成塊皮甩左咁..連住D毛...:066:
好大塊..我諗有手食指指甲咁大塊..:011:

5該大家幫幫手解答下呀:022:

2010-12-06 23.10.07.jpg (167.6 KB, 下載次數: 76)

2010-12-06 23.10.07.jpg

2010-12-06 23.10.41.jpg (176.82 KB, 下載次數: 69)

2010-12-06 23.10.41.jpg

PILLOW.MA)) 2010-12-6 11:35:21 PM
係咪佢整親
結"家"之後甩出離既毛?! #^66^#
sakixxshum 2010-12-6 11:43:38 PM
原帖由 PILLOW.MA 於 2010-12-6 11:35 PM 發表
係咪佢整親
結"家"之後甩出離既毛?! #^66^#

可能佢同另一隻打交掛...
呢排有時會打
咩叫結家???
sakixxshum 2010-12-6 11:44:25 PM
但係點解會咁大執架...
傘仔)) 2010-12-6 11:48:50 PM
又好似生左一粒瘡, 粒瘡謝了結了痂, 然後甩出來, 連埋毛甩....
月愛貓貓兔 2010-12-6 11:52:25 PM
我都知係咩黎
好似好核突咁
sakixxshum 2010-12-6 11:53:49 PM
原帖由 傘仔 於 2010-12-6 11:48 PM 發表
又好似生左一粒瘡, 粒瘡謝了結了痂, 然後甩出來, 連埋毛甩....

其實你見到白色果D..(5係毛)係皮咁既野...
我摸過塊野..好硬..試下扯好硬上面D毛.扯5到..
個樣有D似栗子肉..好似痴住栗子D皮..咁
sakixxshum 2010-12-6 11:54:25 PM
原帖由 月愛貓貓兔 於 2010-12-6 11:52 PM 發表
我都知係咩黎
好似好核突咁

我都嚇親..但睇真D..有D似食得果D栗子肉
ching` 2010-12-7 12:29:22 AM
兔兔有冇流血啊 .0.?
睇到打冷震 .0.
rbtdoria 2010-12-7 12:52:58 AM
好恐怖...
好大的一舊...:046:
choi_ching 2010-12-7 01:33:33 AM
係一個傷口結焦既皮,,,,我想問下傷口有無含朧
choi_ching 2010-12-7 02:00:36 AM
我估係佢地打架時留低既傷口,,,希望你可以好好處理佢里d傷口,,
同埋佢里d傷口係身上應該唔止一個,,請你好好檢查全身一次

最重要既係分籠,,就算你清理晒所有傷口(要花一定既時間同心機),,都唔可以確保會唔會再有新傷口 愛免就請你好好為佢地設想
chercher422 2010-12-7 02:08:13 AM
應該係之前整親...而家結左蕉甩埋出黎#^34^#
Darling:o) 2010-12-7 03:50:35 AM
好恐怖 有D嘔心-_-
sakixxshum 2010-12-7 09:14:05 AM
原帖由 ching` 於 2010-12-7 12:29 AM 發表
兔兔有冇流血啊 .0.?
睇到打冷震 .0.

就係無呀..
2隻我都CHECK過啦...
無一隻有傷口...除左未睇個PATPAT同肚..因為佢地都5比我睇..><

快速發帖