死不瞑目的兔子 请不要残害生命
http://www.youtube.com/watch?v=OYGk5JPcDhI&NR=1.
隻兔兔好慘.
吾只比人用一個極細既籠養住仲要系網底籠黎.
水又冇.野食又冇.地方仲要咁細.
愛兔既人應該睇得出兔兔十分虛弱.
兔兔就算有求生既意志都冇任何能量去比佢維持生命.
而呢段片既中間部分左右.兔兔又一邊行到另一邊既時候.
兔兔隻腳囝k住左系個網底度.
系呢個時候兔兔即刻系咁掙扎.
為求想拎返隻腳囝出黎.
兔兔系咁掙扎.
系掙扎既其間.
就逝世了.
相信大家看完這段片段後.
都明白了網底對兔兔做成了什麼危險.
既然明白了.
那何必為兔兔增加了這些不必要的危險呢?
所以如果大家仍在試用網底都話.
請大家不要再試用網底.
令兔兔在一個零危險的環境下生活吧.

rbtdoria 2010-12-30 01:19:37 AM
唔知佢係訓左定死左啦...
但咁樣俾人困嚮個籠度...十萬個慘... :050:

同埋個camera似係hand-held camera囉...
邊個人咁樣拍底咁無人性0架...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
crystal_xd)) 2010-12-30 01:44:16 AM
原帖由 rbtdoria 於 2010-12-30 01:19 AM 發表
唔知佢係訓左定死左啦...
但咁樣俾人困嚮個籠度...十萬個慘... :050:

同埋個camera似係hand-held camera囉...
邊個人咁樣拍底咁無人性0架...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

唉.個籠又細又用網底.
隻兔bb真系好慘
sakixxshum 2010-12-30 01:52:40 AM
如果佢真係死左
個主人就真係痴線架..
影住佢死///
super4)) 2010-12-30 02:41:36 AM
世界上真的有好多非人類所謂的物體存在,無法俾一樣嘢形容,垃圾不如:054:
fishbu 2010-12-30 02:45:00 AM
究竟係訓左定係...
但真係好可憐...又冇水又冇野食仲要網底加埋環境好嘈...
點解要咁對佢....
crystal_xd)) 2010-12-30 03:30:09 AM
原帖由 SakixxShum 於 2010-12-30 01:52 AM 發表
如果佢真係死左
個主人就真係痴線架..
影住佢死///

唉.旦系我覺得最神奇既就系.
點解佢可以知道佢系呢個時候會死?
定系佢特登整死兔兔?
真系吾知.
crystal_xd)) 2010-12-30 03:32:00 AM
原帖由 super4 於 2010-12-30 02:41 AM 發表
世界上真的有好多非人類所謂的物體存在,無法俾一樣嘢形容,垃圾不如:054:

唉.世界上就系有d好有愛心既人.而雙反就會有d好冇愛心既人.我地都做吾到d咩.吾通殺晒佢地咩.只可以為兔兔們祝福同埋每一慘劇發生就更加愛惜自己既兔兔.
crystal_xd)) 2010-12-30 03:33:32 AM
原帖由 fishbu 於 2010-12-30 02:45 AM 發表
究竟係訓左定係...
但真係好可憐...又冇水又冇野食仲要網底加埋環境好嘈...
點解要咁對佢....

唉.我地想阻止都阻止吾到.
只可以希望快d拉晒呢d人去坐監.
兔兔們就吾洗受苦.
所以我地要更加愛惜我地既兔兔
angelaska 2010-12-30 03:45:19 AM
個籠真係好細....
兔兔係bb既話應該真係幾大機會係kick住腳仔之後嚇死左的...
但有無死得影佢果個至知#^56^#

但係籠入邊竟然一條草都無
得個唔知做咩既杯..........
仲有人係youtube留comment話兔兔係覺得安全訓左......
但上半秒仲掙扎緊...
fishbu 2010-12-30 04:15:10 AM
其實我都估係真係嚇到...左
不過好唔明影果個人既出發點係咩?
我見佢仲有第2段片..但我唔係好知佢係度講咩..
http://www.youtube.com/user/guimmei#p/a/u/0/wzmkYRqIFgA
係唔係即係兔兔真係.........#^19^#
儀YY~~ 2010-12-30 08:13:57 AM
兔兔好慘......點解d人要咁對隻兔兔wo...
twpig 2010-12-30 08:48:32 AM
睇見你們所寫所講我都唔忍心按入去睇..
怕睇完後心up,唔安樂~:050:
月愛貓貓兔 2010-12-30 09:39:08 AM
原帖由 twpig 於 30/12/2010 08:48 AM 發表
睇見你們所寫所講我都唔忍心按入去睇..
怕睇完後心up,唔安樂~:050:

me too...
唉..望見你地寫的東西
就好難受la!!~
千千 2010-12-30 09:58:02 AM
:022:  點解BB 仔甘可愛都要甘對佢"
果到一條草" 一粒CC 都無 :024:

大家要更愛護 兔兔:012:
等以後佢地上到彩虹橋
都知自己係好幸福 牙:038:

快速發帖