各位,大家好。我係Boxing 媽。
今日大約5:00左右收到我同事send 比我既message,通知我佢去開既寵物美容院今日開門時有隻黑色賓尼兔係門口。之後我同事拎左佢返屋企。佢知我有養兔仔,所以打比我。我了解左佢主人只係放左小量草,咩都無。真係好無奈,點解有咁既主人?
我一陣會去拎佢返屋企,想睇下有無好心既主人想養。可以拎養佢。我拎左之後我影幾張相比你地睇!
我有打去兔協,可惜佢地話要等2個月,如果真係無...我只好交去漁農處。
希望各位可以幫我睇睇有無人要啦?
多謝各位~!!!!:054:

elyse)) 2011-4-10 09:54:36 PM
好可愛,大家快d努努力力幫佢搵主人....

不過記住搵新主人方面要小心...
仲有暫時唔好比bocing 仔同佢接觸...留意住bocing 仔。
m1k1 2011-4-10 09:57:13 PM
好得意wo~
aguiler~如果你領養左甘你米有1黑1白既bunny囉~hahaahaaa

傘仔)) 2011-4-10 09:59:23 PM
原帖由 m1k1 於 2011-4-10 09:57 PM 發表
好得意wo~
aguiler~如果你領養左甘米有1黑1白既bunny囉~hahaahaaa

黑白雙剎:073: 過癮過癮
aguiler 2011-4-10 10:02:33 PM

回復 17# 的帖子

係呀..但我怕佢係女仔..
因為正賢係男仔,我怕如果果隻係女仔,佢地就會生bb...
咁就大獲喇...
絕育又未夠大個~
m1k1 2011-4-10 10:17:56 PM
但系如果你要養你都要分籠架wo..就算系同性,打交既機會都好大架
beatrice1229 2011-4-10 10:22:33 PM
大致上無咩特別問題(表面上),不過指甲長得可憐。
我地已經幫佢剪左
大家放心,佢同 BOXING 仔距離好遠
我聽日會睇下BOOK 唔 BOOK 到同佢去 DR. BETTY 度做 BODY CHECK!

beatrice1229 2011-4-10 10:24:01 PM
希望大家可以幫幫手~!!!

同 BOXING 仔既距離~!

同 BOXING 仔既距離~!

elvisli 2011-4-10 10:30:49 PM
曾經我都好想要一隻黑色的bunny,可惜而家timming唔岩
傘仔)) 2011-4-10 10:31:26 PM

回復 21# 的帖子

好得意:039: :039:
aguiler 2011-4-10 10:34:19 PM

回復 20# 的帖子

分籠ge問題好過生bb:050:
MON 2011-4-10 10:40:09 PM
好可愛呀...
希望佢快d搵到個好既新主人啦!!
phoebe)) 2011-4-10 10:55:14 PM
so cute,早日佢搵主人:048:
小小夕 2011-4-11 12:05:17 AM
黑色 好可愛 ><!!  希望佢快D搵到個好主人

佢樣子好野人可憐愛:010:

佢肯唔肯出黎玩丫?? 我見你冇山龍門
beatrice1229 2011-4-11 12:26:43 AM
因為個時Boxing爸正準備幫佢剪指甲!而且佢未敢自己出黎!你見Boxing個籠咩都了~[已出去跑步了~]
小小夕 2011-4-11 12:31:36 AM
原帖由 beatrice1229 於 2011-4-11 12:26 AM 發表
因為個時Boxing爸正準備幫佢剪指甲!而且佢未敢自己出黎!你見Boxing個籠咩都了~[已出去跑步了~]

:010:  我見隻兔兔好似好肥 xdd  希望佢快d搵到好主人喇

快速發帖