各位,大家好。我係Boxing 媽。
今日大約5:00左右收到我同事send 比我既message,通知我佢去開既寵物美容院今日開門時有隻黑色賓尼兔係門口。之後我同事拎左佢返屋企。佢知我有養兔仔,所以打比我。我了解左佢主人只係放左小量草,咩都無。真係好無奈,點解有咁既主人?
我一陣會去拎佢返屋企,想睇下有無好心既主人想養。可以拎養佢。我拎左之後我影幾張相比你地睇!
我有打去兔協,可惜佢地話要等2個月,如果真係無...我只好交去漁農處。
希望各位可以幫我睇睇有無人要啦?
多謝各位~!!!!:054:

berki 2011-4-10 06:55:03 PM
無良心! 不過佢放左DD草都算佢冇咁衰...
希望有人收養 #^60^#
m1k1 2011-4-10 07:25:52 PM
唔好拎去漁農處啊!!漁記出名......架啦!!!你最多可以養幾多日啊?
beatrice1229 2011-4-10 07:42:15 PM
其實我各樣需要既都有既!只係我暫時養Boxing 仔一隻就夠了!未有計劃多養一隻!不過就算係俾人領養我希望可以幫佢搵到合適既人!最起碼要有責任心同屋企方面ok!被人遺棄一次已經夠了!我希望佢有頭好住家!
m1k1 2011-4-10 07:54:01 PM
甘又系.. 本來我有多個兔籠..但系前幾日送左比人喇...
紫雪女 2011-4-10 07:54:12 PM
希望佢快D被人領養有個好歸宿啦
好在個原主人無放佢去流落街頭添咋..
唔係的話兔兔仲可憐
m1k1 2011-4-10 07:55:50 PM
不過唔好比Boxing 仔接觸隻bunny住啊, 因為都唔知隻bunny系米健康
elvisli 2011-4-10 07:58:40 PM
如果有相可以放上黎,睇下有冇人最小可以係入住兔協前幫手照顧一下
beatrice1229 2011-4-10 08:01:40 PM
好在我收到消息時剛好係娘家!有多個籠!剛剛買多左水樽!我都好擔之!聽朋友講佢有食草!但唔見便便!我仲未接到佢~要9:00左右!
而家回家中!天氣咁熱!又咁長毛!真係無人性!
beatrice1229 2011-4-10 08:03:32 PM

回復 7# 的帖子

我知!我唔想俾Boxing 知!我怕佢唔開心!
beatrice1229 2011-4-10 08:05:28 PM
原帖由 elvisli 於 2011-4-10 07:58 PM 發表
如果有相可以放上黎,睇下有冇人最小可以係入住兔協前幫手照顧一下

我知道!一陣十點左右會post 相的!
傘仔)) 2011-4-10 08:07:40 PM
BOXING媽,

你唔好送佢去漁農, 不如你先幫兔兔排期兔協棄養, 然後睇下有無兔友可以暫時收留佢直到兔協接收.....  呢段期間亦繼續搵下有無人肯領養...
ccychoy 2011-4-10 08:14:17 PM
我幫你轉貼下la..
aguiler 2011-4-10 08:56:11 PM
已pm:002:
最近媽媽話想養多隻~
如果係健健康康,合眼緣就可以幫幫樓主你~
beatrice1229 2011-4-10 09:45:10 PM
各位
我剛剛已經接左佢返去了
都有食有便便
不過好快就中槍
唔知好攰定點...
不過我 bocing 仔就好8咁.....哈

快速發帖