各位,大家好。我係Boxing 媽。
今日大約5:00左右收到我同事send 比我既message,通知我佢去開既寵物美容院今日開門時有隻黑色賓尼兔係門口。之後我同事拎左佢返屋企。佢知我有養兔仔,所以打比我。我了解左佢主人只係放左小量草,咩都無。真係好無奈,點解有咁既主人?
我一陣會去拎佢返屋企,想睇下有無好心既主人想養。可以拎養佢。我拎左之後我影幾張相比你地睇!
我有打去兔協,可惜佢地話要等2個月,如果真係無...我只好交去漁農處。
希望各位可以幫我睇睇有無人要啦?
多謝各位~!!!!:054:

momo兔 2011-4-11 12:41:29 AM

回復 29# 的帖子

我pm左你,有冇人要佢,你唔好放去漁濃處呀.thx:054:
sallykit 2011-4-11 12:43:52 AM
希望佢快D搵到個好主人:021:
aguiler 2011-4-11 12:56:55 AM
如果佢係大便正常ge,姐係健健康康ge...
我同媽媽都會領養~
岩岩睇左相,覺得佢ok...:021:
momo兔 2011-4-11 08:08:03 AM
樓主,早晨呀,已再pm你了
smallsuishan 2011-4-11 01:50:32 PM
原帖由 aguiler 於 2011-4-11 12:56 AM 發表
如果佢係大便正常ge,姐係健健康康ge...
我同媽媽都會領養~
岩岩睇左相,覺得佢ok...:021:

有人領養兔兔當然係好事
但係 你隻兔兔都係養左冇耐
你拎多隻番黎...對兔兔係有一定影響的
麻煩你三思....三思
aguiler 2011-4-11 01:53:44 PM
我有兩個家,可以一邊一隻~所以冇咩特別影響~
不過應該會比左momo媽的了...
beatrice1229 2011-4-11 01:54:30 PM
各位!好感激大家幫助!而有多位有心人表示想領養!
我今日晏D會帶賓尼去睇Dr. Ma!希望各方面都無問題!
希望大家明白我只係義務並非兔協一樣有完善既程序去決定到底邊位得到兔兔!
我真係只可以由電話同對各位係此論壇上大概知道!
最重要係現時可做到什麼係兔兔最好為前提!
我只一心希望兔兔找到好既主人!
多謝各位!
yanyi:) 2011-4-11 04:32:50 PM
希望佢搵到個好歸宿啦!
雖然我都想養多隻陪呠呠.
不過佢又未絕育.所以都係唔敢亂黎住..
辛苦哂boxing媽喇!
bbandwingki 2011-4-11 06:30:40 PM

回復 26# 的帖子

你果隻好似我個女呀....#^64^#
傘仔)) 2011-4-11 10:37:53 PM
原帖由 beatrice1229 於 2011-4-11 01:54 PM 發表
各位!好感激大家幫助!而有多位有心人表示想領養!
我今日晏D會帶賓尼去睇Dr. Ma!希望各方面都無問題!
希望大家明白我只係義務並非兔協一樣有完善既程序去決定到底邊位得到兔兔!
我真係只可以由電話同對各位係 ...

你真係偉大, 安排左咁多野比黑兔兔。欽佩:010:
daniel_J_720 2011-7-6 12:08:16 PM
好肥仔呀佢 =] 哈
bbandwingki 2011-7-6 08:59:02 PM

回復 26# 的帖子

你隻兔兔好似我果隻呀.....
好CUTE呀.....

快速發帖