請到 PetKD 寵頁登記兔兔資料
http://petkd.net/pets.php

===============================================================================
齊來打造一個屬於你我的兔兔名冊
擁有
屬於你我的集體回憶

回覆貼子一律跟以下格式

兔兔名字:

兔兔主人: (你的會員名稱)
兔兔性別: (男/女)
兔兔生日: (DD-MM-YYYY)
兔兔品種:
兔兔介紹:

圖片尺寸長或闊須小於800px, 圖片過細或沒有圖片, 將不會被收錄於兔兔名冊揭頁版內

所有加入相冊的兔兔的相片將會顯示在Slide Show 中~~
目前已有 超過500 隻可愛兔兔啦~
你仲等? 盡快加入啦~~

kiki_kiki 2010-2-22 12:24:31 AM
兔兔名字:波波
兔兔性別:男仔
兔兔生日:2010-02-01
兔兔品種:安哥拉
兔兔介紹:乖仔,中意比媽媽按摩,媽媽收工番黎好開心歡迎佢

kolgnat 2010-2-28 12:18:16 AM
兔兔名字: POTA ("potato"個"pota")
兔兔生日:唔知~番黎個日係2010年2月23日
兔兔品種:混種侏儒兔
兔兔介紹:「我最鍾意係通屋走, 同埋我真係好鍾意d鞋仔..每次出黎都會靜雞雞走過去, 但係媽咪點都唔比我鬥, 所以好多時佢一唔為意我就會飛奔咁跑過去同d鞋鞋玩嫁喇!..(雖然最後都係唔成功)
仲有!我至鍾意媽咪幫我按摩嫁喇..真係好舒服..佢一摸我頭仔超過三下我就會即刻訓係度比佢摸嫁喇:021: 」

biomama 2010-3-5 10:58:06 PM
兔兔名字:包包
兔兔生日:01/01/2010 (回家日)
兔兔品種: 侏儒+家兔
兔兔介紹: 眉清目秀,曱甴眼,喜歡跳兔子舞,喜歡按摩,喜歡舔我,唔怕人

chacha 2010-3-18 03:25:07 PM
兔兔名字: meme
兔兔性別: 女
兔兔生日: 2009年12月13日回家
兔兔品種: 侏儒兔
兔兔介紹: 細膽, 怕事, 乜都咬, 醒訓, 高度警覺性的兔仔 =.=

chacha 2010-3-18 07:40:34 PM
兔兔名字: 魔魔
兔兔生日: 2010年1月14日回家
兔兔品種: 侏儒兔
兔兔介紹: 八卦, 爛訓, 超級大謄, 撩事鬥非的兔仔 =.=

achers 2010-3-22 03:16:43 AM
兔兔名字:棉花
兔兔性別:男
兔兔生日:11月15日
兔兔品種:猫猫兔
兔兔介紹:有對"菌"黑邊既耳仔,好鐘意跳,八卦

joycecmc 2010-3-29 07:41:50 PM
兔兔名字: 兔標/標標
兔兔性別: 男仔
兔兔生日: 2010/03/07 成為我家新成員 (到我家時已4歲)
兔兔品種: BUNNY RABBIT
兔兔介紹: 好細膽,成日俾BB恰,鍾意瞓,少活動,聽到"打打"後會呆企,好攪笑!!!

蜜桃茶 2010-3-30 11:32:00 PM

我家的蜜桃•茶

兔兔名字: 奶茶仔
兔兔性別: 不男不女
兔兔生日: 三個月大的寶寶
兔兔品種: 侏儒仔
兔兔介紹: •食字大個天~有得食就任你舞~成鬼日比我地用食物利誘到~好鬼得意仔~#^70^#~
      .成日都非常興奮~係咁跑黎跑去~失機無神又跳起~嚇鬼蜜桃~=口=~
     •鍾意訓廁所~以屎為伴~#^78^#~

兔兔名字: 蜜桃妹(Muji 妹豬)
兔兔性別: 不男不女
兔兔生日: 都係三個月大的寶寶
兔兔品種: 貓貓兔
兔兔介紹: •同奶茶仔岩岩相反~絕對有骨氣有個性~對住佢~用唔到"食物利誘法"~
      •好鍾意"戀"住奶茶~茶茶做咩佢就會做咩~好可愛~#^65^# ~
      •唔知係咪因為鍾意學奶茶~佢都好鍾意訓廁所~#^78^#~
      •有個黑色蝴蝶結係個頭頭到~所以我地一廂情願堅持佢係女仔~

茶茶同妹豬都係係Mk帶返黎~點知dd店員都好唔Pro~
將兩個既性別睇錯左~係兩個都錯!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#^62^# ~
去Dr.Andrew到Boby Check時~醫生話奶茶係女仔~蜜桃係男仔~
大受打撃~~~~~~男仔叫蜜桃妹豬???????????????????????????!!!!!!!!!!!!!#^15^#~
不過醫生話因為佢地太Baby~所以都只係估計~要等大多少少先confirm到~
所以我地仲留有一絲希望~~雖然真係一絲only~*_*~

英明神武的茶茶

英明神武的茶茶

家威兒的蜜桃桃

家威兒的蜜桃桃

adamlam 2010-4-12 09:03:30 PM

波波

兔名:波波
年齡:九個月大
種類:賓尼
家住:美孚
性格:COOL
善長:開心跳躍
讚揚:不會在便盆外方便

theonemom 2010-4-21 09:09:45 PM
兔兔名字:charcoal
兔兔性別:male
兔兔生日:Febuary 2010
兔兔品種:dwarf
兔兔介紹:energetic, amiable, well-behaved though sometimes mischievous; a good, lovable buddy!

jackal_1102 2010-4-21 11:19:05 PM
兔兔名字:蕃薯
兔兔生日:2009-11-16
兔兔品種:貓貓兔
兔兔介紹:活潑,好動,唔鍾意抱=.=  最鍾意自由自在  聰明

天才文仔 2010-4-27 03:55:45 PM
兔兔名字:老虎仔
兔兔性別:男
兔兔生日:15-1-2010
兔兔品種:迷你兔
兔兔介紹:彈跳力驚人,頑皮活潑,有在大廳連跑20個圈及三天內將玩具草球撕破的驚人記錄,是一隻既可惡又可怕的草食性可愛生物!!

mandycpi 2010-4-28 05:43:54 PM
兔兔名字: 蚊蚊
兔兔性別: 男
兔兔生日: 2010年2月9日
兔兔品種: 賓尼兔
兔兔介紹: 有時好o爹, 有時好man, 食得多又訓得多。

firen_freeze)) 2010-4-28 07:51:33 PM
兔兔名字: MAX
兔兔生日: 2009年2月X日回家
兔兔品種: 紐西蘭白兔
兔兔介紹: 勇猛,鐘意對鏡頭擺型仔(兇惡)POSE,鐘意搗亂,天氣熱做腸粉兔,天氣凍做兔燈籠

最鐘意食草花,菜心最鐘意食莖
鐘意走入去人地屋企,鐘意咬花人地門口土地公果D生果
鐘意踩一腳尿然後走出籠周圍走
鐘意按摩

+++++++++++++++++++++
終於影到一張滿意O既相啦

tracybb 2010-5-5 09:05:34 PM
兔兔名字:patpat
兔兔性別:女仔
兔兔生日:2月6日
兔兔品種:賓尼兔
兔兔介紹:貪食 鐘意周位跑 唔鐘意人地抱 好奇心重