請到 PetKD 寵頁登記兔兔資料
http://petkd.net/pets.php

===============================================================================
齊來打造一個屬於你我的兔兔名冊
擁有
屬於你我的集體回憶

回覆貼子一律跟以下格式

兔兔名字:

兔兔主人: (你的會員名稱)
兔兔性別: (男/女)
兔兔生日: (DD-MM-YYYY)
兔兔品種:
兔兔介紹:

圖片尺寸長或闊須小於800px, 圖片過細或沒有圖片, 將不會被收錄於兔兔名冊揭頁版內

所有加入相冊的兔兔的相片將會顯示在Slide Show 中~~
目前已有 超過500 隻可愛兔兔啦~
你仲等? 盡快加入啦~~

sabirababy 2009-10-25 01:33:44 PM
兔兔名字:bubi*
兔兔性別:男
兔兔生日:返屋企時大約3個月   返屋企既日子:2009年10月18日
兔兔品種:貓貓兔
兔兔介紹:十分細膽.但自己一個就好活潑.中2探索新事物

我家的MOMO 2009-11-1 07:44:36 PM
兔兔名字:momo
兔兔性別:男仔
兔兔生日:07-11-2007
兔兔品種:貓貓兔
兔兔介紹:鐘意食野&飲水

m!SS`C 2009-11-6 10:18:41 PM
兔兔名字:史迪檬
兔兔性別:囝
兔兔生日:12月7日
兔兔品種:賓尼
兔兔介紹:熱情..8卦...好動
siu欣 2009-11-10 12:10:35 AM
兔兔名字:肥波豬仔
兔兔性別:女
兔兔生日:8月4
兔兔品種:賓尼兔
兔兔介紹:成日發脾氣.又貪食..又可愛.又肥

Cn!)) 2009-11-11 08:33:29 AM
兔兔名字:芝麻仔
兔兔性別: 男
兔兔生日: 2009年5月4日
兔兔品種: 貓貓兔
兔兔介紹: 呢隻傻瓜,除左我之外,任何女性不穿短褲或短裙都會俾佢咬,百厭,為食,超級八卦鬼

nicole)) 2009-11-12 06:20:56 PM
兔兔名字: Hana
兔兔性別: F
兔兔生日:11/8/2009
兔兔介紹:細膽,但係8掛,鍾意食草同飲水仲有既係好嗲..

咕咕媽 2009-12-4 09:11:25 PM
兔兔名字:咕咕豬
兔兔生日:2008年1月
兔兔介紹:超級為食..8卦..大膽又唔怕人...好小氣(愛爭寵)

咕咕媽 2009-12-4 09:16:21 PM
兔兔名字:妹妹豬
兔兔生日:不詳(兔協領養)
兔兔介紹:文靜..乖巧..細膽...餵佢食野..會用頭頂你...最叻含住d藥係口唔吞:008:

古古力;$ 2009-12-7 09:03:37 PM
兔兔名字:可可
兔兔生日:好似係2009年8月15..根據佢前主人話
兔兔品種:獅子兔
兔兔介紹:佢好乖乖嫁..好少咬人..不過極好動

兔兔名字:哈哈
兔兔生日:吾知~_~佢係領養返黎既..
兔兔品種:喵喵兔
兔兔介紹:佢好惡嫁...成日比佢咬到極痛流曬血:063:
        所以我懷疑佢吾知佢前主人吾要佢;反而以為係我折散佢地:068:

最後附上一張出貓既合照ava

kwankiuleung 2009-12-7 10:38:54 PM
兔兔名字:BB / 呀b
兔兔生日:9月2號黎我家
兔兔品種:垂耳兔
兔兔介紹:
喜歡周圍咬野,特別咬紙同電線,成日做埋高難度動作!

anthony 2009-12-13 12:14:07 AM
兔兔名字:比比
兔兔生日:9月20號加入我既家庭
兔兔品種:賓利兔
兔兔介紹:貪玩,為食,唔怕死,唔比你抱,帶佢出街唔可以開袋,唔係會失兔- -

兔兔名字:卡卡
兔兔生日:11月15號加入我既家庭
兔兔品種:賓利兔
兔兔介紹:識聽人話,聽到你講野會點點頭T^T好有人性 唔會亂走 超級細膽...[已故]
miss1234 2009-12-14 03:53:05 PM
兔兔名字:肥豬
兔兔生日:20-1-09
兔兔品種:侏儒兔
兔兔介紹:超級為食...同鍾意趴地..成日用眼神攻勢等你比野佢食同出黎玩.

Aka 2009-12-29 03:08:14 PM
兔兔名字: 摩摩
兔兔性別: 囝囝
兔兔生日: 12月24日(2009), 係我最好既聖誕禮物!!!
兔兔品種: 長毛賓尼
兔兔介紹: 第一日就衝上我張床當係自己既, 朝朝我起身就同我請請, 正在努力學去廁所shushu :]

coumpnet 2010-1-4 03:11:21 PM
瞳;))) 2010-1-7 02:25:31 AM
兔兔名字:  Bieber
兔兔性別: 女
兔兔生日: 差唔多5個月 唔知生日
兔兔品種: benny
兔兔介紹:  低打既兔 .\/.

快速發帖