花生好中意係我張床挖挖挖挖  /  訓直哂個身係我張床到
佢係去到邊都可以訓到邊   去到邊挖到邊 .. 挖完咬咬再挖
有時望到佢依個動作真係好鬼可愛 :033:
同埋我覺佢前世係踢足球既  因為佢好中意用頭仔/腳仔整走d野 (包括踢走兔奴我:030: 摸下芝麻頭仔佢都頂走人
籠門地下冇個d abc膠   佢係唔會跳出籠門口..   
佢個習慣好細個已經有:027:  冇abc膠既地方係唔會踩出去  好搞野

芝麻就最中意依係床尾郁都唔郁  同埋佢會好懶申個頭去花生下巴要佢lam lam
佢好中意跑去放鞋既地方.. 好想娟入去..  ((個到好香咩:029:
沙發低佢都好中意.. 娟左入去就會趴係地下 ..

佢2個蕉頭早見人起左身去廁所 但如果冇人理佢地 (胃野食)
花生就會起勢咁咬籠 係到搖個門口.. 咬到你理佢為至    (芝麻咬唔到個籠咀仔塞唔到落去)

我同兔婆有時會覺得芝麻係傻傻地 ..
因為佢會冇喇喇撞去d膠版到  ...  有時試過快跑 撞去對門到:026:
有時跳上床  佢會跳唔到 ....

佢2個都有個習慣   就係我訓係床到..
佢2個永遠都要用個屁股貼住我塊面 :029:
有時見我食野 佢2個跳上我大脾 阻住我食野 ..
d毛係咁宗落我塊面到 :034: :034:
ccychoy 2011-4-29 08:31:48 PM
原帖由 PILLOW.MA 於 2011-4-29 08:20 PM 發表
oh岩岩醒起仲有一樣野係....
而家佢有時唔會企係廁所屙屎
而攤係廁所側邊屙屎
D屎就好似六合彩搞珠咁續粒碌出離

有次仲比我見到佢中槍訓得好冧既時候...
bi左粒屎出離!!!!!!!!!! XDDDDDDDDD

我今日第一次睇到我bb甘
直頭o哂...
PILLOW.MA)) 2011-4-29 08:39:20 PM

回復 16# 的帖子

見到佢點先? 搞珠定bi屎? XD
ccychoy 2011-4-29 08:41:24 PM
原帖由 PILLOW.MA 於 2011-4-29 08:39 PM 發表
見到佢點先? 搞珠定bi屎? XD

bi屎出離....
PILLOW.MA)) 2011-4-29 08:45:33 PM

回復 18# 的帖子

呀——#^10^#
我要抱抱你隻BB呀 XD
ccychoy 2011-4-29 08:55:20 PM
原帖由 PILLOW.MA 於 2011-4-29 08:45 PM 發表
呀——#^10^#
我要抱抱你隻BB呀 XD

佢而加發情超恐佈
佢甘反常都系第1次見
aguiler 2011-4-29 09:01:01 PM
我發現佢地一緊張就會BI便便~
好似我唸住比糧靜妍,
佢聞到味就會好緊張周圍跳,
之後就會有幾粒便便痾左出黎~
你地的兔兔會唔會都係咁架??
ccychoy 2011-4-29 09:03:52 PM
原帖由 aguiler 於 2011-4-29 09:01 PM 發表
我發現佢地一緊張就會BI便便~
好似我唸住比糧靜妍,
佢聞到味就會好緊張周圍跳,
之後就會有幾粒便便痾左出黎~
你地的兔兔會唔會都係咁架??

今日第一次睇到bb一路中槍一路bi屎:011:
平日bb出尼系隨地痾.so好多時會一路行一路痾
PILLOW.MA)) 2011-4-29 09:07:25 PM
PILLOW以前係周地屙架
所以跳下跳下會BI屎唔出奇XD
不過而家佢會係廁所/廁所側邊屙
乾淨左, 唔會周屋屙
aguiler 2011-4-29 09:16:49 PM
原帖由 PILLOW.MA 於 2011-4-29 09:07 PM 發表
PILLOW以前係周地屙架
所以跳下跳下會BI屎唔出奇XD
不過而家佢會係廁所/廁所側邊屙
乾淨左, 唔會周屋屙

靜妍最近D便便都冇話周圍痾,
因為佢係小便之前會先痾好多便便,之後再小便,
如果IN呢個CASE,靜妍D便便就會係廁所入便,
但有時就會痾埋一堆係地下,
所以都唔係難清潔~
PILLOW.MA)) 2011-4-29 09:21:42 PM

回復 24# 的帖子

咁樣好叻叻!! #^65^#
唔洗我地周圍掃屎屎, 抵鍚
ccychoy 2011-4-29 09:24:37 PM
原帖由 aguiler 於 2011-4-29 09:16 PM 發表

靜妍最近D便便都冇話周圍痾,
因為佢係小便之前會先痾好多便便,之後再小便,
如果IN呢個CASE,靜妍D便便就會係廁所入便,
但有時就會痾埋一堆係地下,
所以都唔係難清潔~

痾埋一堆係地下果d對我尼講可以話系恩典...
成日都要一粒一粒甘..
PILLOW.MA)) 2011-4-29 09:26:31 PM

回復 26# 的帖子

奇異恩典 XDDDDDDD

一粒一粒, BB報左個屎陣比你踩 XD
ccychoy 2011-4-29 09:33:45 PM
原帖由 PILLOW.MA 於 2011-4-29 09:26 PM 發表
奇異恩典 XDDDDDDD

一粒一粒, BB報左個屎陣比你踩 XD

踩完仲要擦..
佢真系識報答我~
aguiler 2011-4-29 09:40:48 PM
咁我都覺得靜妍好乖豬GE..
佢除左咬爛過同學一條耳筒線之外,
佢都冇咬過我任何野,
書,電線,沙發,3,木櫃,拖鞋果D通通都唔咬~

便便佢係最近先興痾埋一堆架咋,唔好讚壞佢><
所以我地一見佢唔郁企定,擺緊個陣想便便果時,
我地成家就唔會去掂佢接近佢架了..
知佢想痾便便嘛~
佢痾埋一堆,我地方便清潔,摸少一陣又有咩所謂呢~XD
PILLOW.MA)) 2011-4-29 09:47:53 PM

回復 29# 的帖子

咁我PILLOW都唔讚得
佢做過好多壞事 XD
冇插電既電線比佢咬爛哂
(佢又識揀D冇電既電線咬喎 =0=)
APPLE D USB線比佢爛到用唔到
我D衫有幾件比佢咬到有D窿仔係度
拖鞋既話...佢係LAM! XD
LAM到隻鞋濕哂
到人地著落去果時就會覺得: 好核突呀濕立立 >口<"

快速發帖