花生好中意係我張床挖挖挖挖  /  訓直哂個身係我張床到
佢係去到邊都可以訓到邊   去到邊挖到邊 .. 挖完咬咬再挖
有時望到佢依個動作真係好鬼可愛 :033:
同埋我覺佢前世係踢足球既  因為佢好中意用頭仔/腳仔整走d野 (包括踢走兔奴我:030: 摸下芝麻頭仔佢都頂走人
籠門地下冇個d abc膠   佢係唔會跳出籠門口..   
佢個習慣好細個已經有:027:  冇abc膠既地方係唔會踩出去  好搞野

芝麻就最中意依係床尾郁都唔郁  同埋佢會好懶申個頭去花生下巴要佢lam lam
佢好中意跑去放鞋既地方.. 好想娟入去..  ((個到好香咩:029:
沙發低佢都好中意.. 娟左入去就會趴係地下 ..

佢2個蕉頭早見人起左身去廁所 但如果冇人理佢地 (胃野食)
花生就會起勢咁咬籠 係到搖個門口.. 咬到你理佢為至    (芝麻咬唔到個籠咀仔塞唔到落去)

我同兔婆有時會覺得芝麻係傻傻地 ..
因為佢會冇喇喇撞去d膠版到  ...  有時試過快跑 撞去對門到:026:
有時跳上床  佢會跳唔到 ....

佢2個都有個習慣   就係我訓係床到..
佢2個永遠都要用個屁股貼住我塊面 :029:
有時見我食野 佢2個跳上我大脾 阻住我食野 ..
d毛係咁宗落我塊面到 :034: :034:
aguiler 2011-4-29 10:00:18 PM
HAHA我地有時番到家,
未沖涼,佢都好中意聞我地隻腳架..:037:
PILLOW.MA)) 2011-4-29 10:02:57 PM

回復 31# 的帖子

係呀!!!!!!!!!!!!!!!! (尖叫)
好鍾意聞臭腳!!!!!!!!!!!!! XD
出完街返離既腳 XD
aguiler 2011-4-29 10:29:41 PM
爸爸成日放工番黎,
著左成日果對"物"真係臭到..........
靜妍就係要走去聞,
聞完重要追住爸爸隻腳=3=
yanyi:) 2011-4-30 12:17:16 AM
呠呠佢有怪癖...
佢好鍾意牛仔褲-_-..
一見到牛仔褲就追住黎咬..:043:
小小夕 2011-4-30 02:29:51 AM
中意索臭腳>//////////<
aguiler 2011-4-30 09:51:47 AM
原帖由 小小夕 於 2011-4-30 02:29 AM 發表
中意索臭腳>//////////

芝麻花生都會?!
小小夕 2011-4-30 01:48:45 PM
原帖由 aguiler 於 2011-4-30 09:51 AM 發表

芝麻花生都會?!

芝麻中意去我地堆鞋到  =   =  
索臭腳.. 應該就無  haha

我話你2個隻小朋友  中意索臭腳 !!!  失散既親人黎 haha
inkalaam 2011-4-30 05:28:33 PM
泡泡好中意件衫上面d珠片...
同埋兔爸個肚腩~_~
次次我著d衫有野突出黎佢就會挖挖挖 之後就咬...
兔爸一抱住佢佢就會又挖挖挖..跟住就一啖咬落去XD
搞到兔爸而家唔係好敢抱佢:051:
inkalaam 2011-4-30 05:29:57 PM
仲有仲有!!! 最中意就係挖紙皮!!!
咩size都好!!! 都會係咁挖挖挖...
(乜好好味咩?-__-)

快速發帖