芝麻係今日ge11點倒就離開左喇..
今日9點 我baba 同我講芝麻唔係咁好..有d怪
我出去睇下..佢冇咩力..好攰咁..但厠所仲有cc 不過係細細粒
餵佢係草粉..佢唔肯食
我喊住咁帶佢睇e生.去到時就到10點
有個姑娘開門比我..我話佢知係急症
佢話e生冇咁早番..話幫我睇睇兔兔 再睇下叫唔叫我去其他地方睇
好在睇左一陣倒就有個e生番左泥..
佢話芝麻心跳係正常,不過d腸完全停左.
帶左佢去吊鹽水,,
e生整左一陣..同我講 佢停左心跳冇左呼吸
幫佢做急救..
e個時候betty 都番左泥
佢地心外壓左5分鐘..
話我知兔兔已經走左喇..
我問佢係咩事,係唔燧我照顧得唔好..?
betty 醫生話
佢個肚冇脹到..
而且如果係腸有事係唔會走得咁突然..
佢想拎芝麻做解剖
我都同意左..
3點 番左去聽報告
佢話芝麻個肝有四快"葉"
而其中一塊扭住左.都變左色.
導致內出血..所以先會走得咁突然..
佢話有可能係兔兔自己同圍跳
唔小心整親個肚..都可能係係高處趺親
都冇咩確實原因
唔係我照顧得唔好..係意外

佢問我要唔要再見多佢最後一程..我另左頭..
芝麻 對唔住...我答應左你我唔會再喊..
所以你乖乖地合埋眼走la.. 唔好開住眼la
對唔住我真係冇勇氣再見多你一眼
我怕我會再喊,你會嬲左我
乖豬.走左之後唔好玩得咁問人唔記得左mama ar !
果面會冇病冇痛,要乖乖地喇
你永永遠遠都係mami ge乖仔
wongvennesa 2011-6-18 08:18:51 PM
生命無常, Lee個係意外,希望兔媽唔好傷心太耐
芝麻會在那邊很開心的
chaubb 2011-6-18 08:26:51 PM
佢係另一邊生活會舒服好多~~
兔媽唔好咁傷心~~
如果唔係芝麻都會為你擔心嫁~~
:063:
phoebe)) 2011-6-18 08:27:03 PM
你不要太傷心,否則芝麻都不開心,佀會在另一邊睇住你,你都希望佀係個邊都開心
aguiler 2011-6-18 08:34:53 PM
r.i.p
樓主唔好傷心喇~好好辦理兔兔身後事..
佢會記得自己曾經有個咁好的媽媽架~~
ccychoy 2011-6-18 09:07:58 PM
bb都試過跳跳下跌到.要check下至得
5好甘傷心喇
chercher422 2011-6-18 09:55:53 PM
R.I.P. 樓主唔好唔開心呀...芝麻係戈邊會好開心咁生活~
yanyi:) 2011-6-18 10:29:34 PM
rip..
芝麻係上面一定會好掛住媽咪架!
唔好唔開心啦.芝麻唔鍾意架!
rbtdoria 2011-6-19 12:17:28 AM
rip芝麻b...
意外0既野真係好難講...
芝麻媽節哀順便...!!!
芝麻b loves u very much!
carbee 2011-6-19 12:46:40 AM
rip唔好咁傷心
芝麻去左彩虹橋度,有好多朋友仔陪住佢
唔好要芝麻擔心你....
wanga113 2011-6-19 01:21:23 AM
意外既野你都唔想..你已經盡左力! 唔好咁傷心!!

今日我係九龍城,見到兩個女仔....個個係咪你阿??
兔兔囡 2011-6-19 01:27:15 AM
芝麻雖然的的確確去左~去左彩虹橋~:045:
但係佢會得到:038: 嫁~
逝去的, 總會在…我們的心中
每一隻兔囝兔囡~都係我地KE好囝囡
ching` 2011-6-19 10:31:35 AM
兩個女仔果個應該係另一個;p
我諗我都知佢係邊個 hehe
我自己一個去的 ;)
thx u all 我已經好好多了~但我家中d嘢都唔知點好..../_\
各位都要小心ar
有時候兔兔跳落去果陣個身側左一側咁
就可能已經有事ga喇 !!
所以小心d 最好帶兔兔去check (不過我唔sure 有冇得check!)
mymiumiu 2011-6-19 10:39:14 AM
R.I.P.
呢個係意外,平時睇你啲post知你好錫芝麻,好細心咁照顧佢,佢同你一齊生活好開心幸福,所以芝麻唔會唔記得你呢過好媽媽,芝麻只不過去咗另一個樂土同其他兔兔一齊生活
wanga113 2011-6-19 11:46:53 AM
我琴日都係因為兔兔跌到整親,舊骨搞到吉左出黎先去醫院...

快速發帖