1P 幣
事發係我男友個同事,佢一直有養兔....但因為佢要去澳洲又冇人收養佢...佢同事原本就諗住拎佢去?物店,之後就唔理佢.但我聽到好唔忍心就決定收留佢,我收養佢之前一直都問個主人應該點養....咁佢就話好容易啦!
點知~琴日隻兔仔黎到....因為我地係CALL 車送仲要係個主人冇跟車隻兔自己坐車佢到我屋企...
我打開車門....見到隻兔好可憐,佢全身D毛都係一舊舊...好骯髒>"<
我見佢成身震就摸下佢...但佢又唔想我摸,咁我打去問佢主人,佢又話咩都唔知,連兔要梳毛同食乾草都唔知..=.=
我而家應該點先可以安慰佢????...咁我放唔放佢出籠好?????
小小夕 2011-6-27 01:21:17 AM
普通野 同你睇過醫生既價差不多 0 . 0  係大手術先貴
ccychoy 2011-6-27 11:19:55 AM
原帖由 syt174698 於 2011-6-26 11:32 PM 發表
兔兔皮膚有乜嘢問題,有無相呀?睇兔兔的E生不多,大多數去九龍城或者屯門同大圍,不過好多兔友都去九龍城睇,話晒佢哋睇開兔兔,好有經驗,上次,我兔兔做通淚線,用左1900蚊,當然,睇下你兔兔係乜嘢病啦

皮膚病5洗1900吧...
上次bb耳有毛菌用左3xx.包藥
dorothy127 2011-6-27 01:32:54 PM
原帖由 ccychoy 於 2011-6-27 11:19 AM 發表

皮膚病5洗1900吧...
上次bb耳有毛菌用左3xx.包藥

係九龍城睇啊???
ccychoy 2011-6-27 04:28:57 PM
原帖由 dorothy127 於 2011-6-27 01:32 PM 發表

係九龍城睇啊???

係牙
dr ma
aguiler 2011-6-27 05:04:03 PM
上次靜楠有介癬蟲用左8xx~~
普通皮膚病應該唔會太貴ge..
小小夕 2011-6-27 07:31:05 PM
樓主打算幾時帶佢睇呀 ..  0.0
dorothy127 2011-6-27 09:12:08 PM
30號去睇醫生啊^^Y
dorothy127 2011-6-27 09:16:50 PM
點樣先可以令兔仔自己出籠????????????
我次次都要抱佢入房....
但明明佢頭一日黎我屋企都自己出黎~~~而家就唔肯出>"<
ccychoy 2011-6-28 07:05:05 PM
原帖由 dorothy127 於 2011-6-27 09:16 PM 發表
點樣先可以令兔仔自己出籠????????????
我次次都要抱佢入房....
但明明佢頭一日黎我屋企都自己出黎~~~而家就唔肯出>"

你等佢熟d先la
小小夕 2011-6-28 07:41:16 PM
兔兔想出會自己出  慢慢黎  ..兔仔比較慢熱既小動物
防衛心都比較重  ..  因為食物鍊中 兔兔都是被吃
dorothy127 2011-6-28 09:04:15 PM
我而家一返屋企就打開門比佢........希望佢快d出黎^^

快速發帖