兔兔名字:肥仔
兔兔主人:dorothy127
兔兔性別: 男
兔兔生日: 2007
兔兔品種: 估係貓貓兔
兔兔介紹:佢主人搵唔到人收留佢,仲諗住拎去比人沖涼,之後唔拎返wo,.....可憐,,,,,
        所以我同我BF收留左佢,帶左佢去沖涼,不過原來佢4YRS都冇出過去比人沖涼,佢係勁驚,
        養左只有四日,佢只食乾糧,唔肯食草,唔食新鮮蔬果大家可以比D意見

呠呠子 2011-6-26 11:16:06 PM
去沖涼???#^47^#
呠呠子 2011-6-26 11:17:28 PM
你幫距濕洗???#^21^#
syt174698 2011-6-26 11:18:10 PM
你買左邊隻草比佢食呀,你搵唔搵到佢新主人,可能D草唔啱佢口味,最好買番佢食開果隻,唔好即刻轉第二隻牌子喎
呠呠子 2011-6-26 11:18:26 PM
尼隻似家兔多d bor~~
syt174698 2011-6-26 11:20:00 PM
兔兔唔駛沖涼呀,你爬多D文,呢度有好多有用資料比你參考呀
dorothy127 2011-6-26 11:23:59 PM
原帖由 syt174698 於 2011-6-26 11:18 PM 發表
你買左邊隻草比佢食呀,你搵唔搵到佢新主人,可能D草唔啱佢口味,最好買番佢食開果隻,唔好即刻轉第二隻牌子喎

佢一直都冇食草架,以前個主人冇比佢食,,,,,,APPLE都唔食,只食乾糧~
我地買左MONI 1 ST 比佢炸~
dorothy127 2011-6-26 11:24:25 PM
原帖由 呠呠子 於 2011-6-26 11:16 PM 發表
去沖涼???#^47^#

乾洗~~~
dorothy127 2011-6-26 11:24:49 PM
原帖由 呠呠子 於 2011-6-26 11:17 PM 發表
你幫距濕洗???#^21^#

乾洗~~~
小小夕 2011-6-26 11:46:01 PM
1cut 有d枝好粗又硬..   無食草既兔仔唔會點食..  你試下搵d無甘硬既比佢食..
其實都係盡快帶佢去body ck比較好=0=    順手可以買埋草粉.. 放係屋企..
dorothy127 2011-6-27 12:09:37 AM
原帖由 小小夕 於 2011-6-26 11:46 PM 發表
1cut 有d枝好粗又硬..   無食草既兔仔唔會點食..  你試下搵d無甘硬既比佢食..
其實都係盡快帶佢去body ck比較好=0=    順手可以買埋草粉.. 放係屋企..

草粉???有咩用~
m1k1 2011-6-27 12:22:52 AM
乾洗都吾需要的,梳毛就ok
dorothy127 2011-6-27 01:22:11 AM
原帖由 m1k1 於 2011-6-27 12:22 AM 發表
乾洗都吾需要的,梳毛就ok

最慘係,佢之前個主人4年都冇做過呢D野呢=__=""
ccychoy 2011-6-27 10:46:55 AM
原帖由 dorothy127 於 2011-6-27 12:09 AM 發表

草粉???有咩用~

你不如爬下兔文先..
如果你5想爬既可以去body check順便等護士講哂比你知
系呢到冇可能打哂比你知
dorothy127 2011-6-27 09:10:37 PM
BOOK左30號睇^^

快速發帖