兔兔不肯進食....按摩沒有幫忙...
今天連便便都沒有...九龍醫院Full了, 還有好獸醫/夜診介紹嗎...?
我急得哭了...不清醒了....兔友們help....T^T

恐怕是腸胃停滯:047:

ccychoy 2011-8-29 06:23:24 PM
我今日見到你:014:
qtang 2011-8-29 08:11:18 PM
:066: 哈囉 ccychoy~

請問你係邊位護士姐姐....?
定係邊位主人啊....真不好意思:014:
syt174698 2011-8-30 01:11:18 PM
樓主,咁你呢次用左幾錢睇醫生呀?仲駛唔駛覆診?你睇邊個E生,DR. IVY嗎?佢OK嘛,因為我未睇過,到時DR. MA FULL晒,都可以搵佢.
smallsuishan 2011-8-30 04:04:45 PM
DR Ivy...我唔建議囉!~
ccychoy 2011-8-30 05:20:41 PM
原帖由 qtang 於 2011-8-29 08:11 PM 發表
:066: 哈囉 ccychoy~

請問你係邊位護士姐姐....?
定係邊位主人啊....真不好意思:014:

你估下..5講你知:037:
cutebarbie 2011-8-30 07:03:17 PM
dr ivy hkrs既人都說5好, 不過點都好過新來的amanda, 條友看兔勁hea!!! 看到我一肚火!!! 大家都係看dr ma好!!!
小小夕 2011-8-30 09:09:21 PM
者係 dr.y 同dr.b  走左   多左 dr.ivy  同dr.amanda?
syt174698 2011-8-30 09:26:31 PM
樓主,可以詳細講點解會令你一肚火嗎?
rnrni 2011-8-30 09:28:33 PM
原帖由 小小夕 於 2011-8-30 09:09 PM 發表
者係 dr.y 同dr.b  走左   多左 dr.ivy  同dr.amanda?

eee???..  Dr Y & Dr B 去佐邊????冇在九龍做la????
smallsuishan 2011-8-30 11:18:02 PM
dr ivy 一直都係度 不過佢應該唔識睇兔
dr amanda先係新黎

Betty同yen會番澳洲 所以遲D冇得睇佢地
津津豬 2011-8-30 11:43:34 PM
原帖由 smallsuishan 於 30-8-2011 11:18 PM 發表

吓? 咁大件事? 佢地係咪以後都唔返香港架喇, 咪只得Dr. Ma 可以睇? 点算好呀!!!!:056:
qtang 2011-8-31 12:48:12 AM
原帖由 smallsuishan 於 2011-8-30 11:18 PM 發表

OMG :011: :011: :011:
老實說....Dr.I 真的不太熟悉兔兔~
豆豆看病時都要靠超級資深好人的護士姐姐在旁協助的:039:
我第一次帶兔兔檢查已經係度既姐姐~
佢好細心咁教我每個細節同要注意既地方~ 我好多謝佢啊~

其實我之前係睇開Dr.B, 佢大肚之後就睇 Dr.Y,
Dr.Y 好人細心度幫我安排最好既日子~
就算佢d期FULL晒都盡抽期幫我兔兔絕育~
唔洗我請假等我可以完全放心在家照顧妹妹~
照顧兔兔之餘會照顧主人既生活和心靈上的需要
到而家我都好感激佢~~
聽到佢地要返澳洲...我好唔捨得佢地啊:063:
qtang 2011-8-31 12:56:35 AM
原帖由 smallsuishan 於 2011-8-30 04:04 PM 發表
DR Ivy...我唔建議囉!~

0個日睇急証我都無得選擇....
First step 只想豆豆可以去返我睇開既診所..
護士姐姐俾時間我就馬上答應了~
Dr.I 是第一次睇... 都知道佢應該無睇開兔兔...

以後點算呢....Dr.B 同 Dr.Y 走左...更難搵好醫生睇:067:
Dr. Ma 以外我只識大圍 Dr.T, 只知道好貴..都暫時未去過
兔友們有無好介紹呢....? 搵定backup :006:
qtang 2011-8-31 01:13:54 AM
原帖由 syt174698 於 2011-8-30 01:11 PM 發表
樓主,咁你呢次用左幾錢睇醫生呀?仲駛唔駛覆診?你睇邊個E生,DR. IVY嗎?佢OK嘛,因為我未睇過,到時DR. MA FULL晒,都可以搵佢.

第一日配藥打針連住院 $8XX
第二日住院 $3XX

我唔清楚Dr.I 睇其他動物係點, 不過肯定既係佢對兔兔唔熟~
我答左你既問題啦~:003:
FAFA)) 2011-8-31 10:18:30 PM
去炮台山睇dr hugh
我睇過唔錯∼

快速發帖